Opinie Dom nie taki straszny

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Oct 5, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wykupiłem te kaktusy, bo rosną chyba najdłużej z całego zestawienia a wszystkie inne drzewa mam przynajmniej po jednym (czasem zwykłym, czasem XXL, ale mniejsza - nie wybiorę zagadkowych drzew, bo i tak mi sam złom z nich wychodzi). Do tego wziąłem oba kupony na 3h, bo zawsze się przydadzą i 4 potencjalne ćmy. Zostało 10 talarów.

Last edited: Oct 12, 2022
    GreenHills and Aisha1969 like this.
  2. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Ja też skończyłem 2 domki zbudowałem pnącze jest wystarczy talarki przeznaczyłem na zagadkowe wolę to niż nic heh a nóż może trafie coś fajnego ;) Evencik można odhaczyć na plus zobaczymy co z kolejnym przyszłość pokaze ;D

3. .Cynamon.

.Cynamon. Naśladowca mistrzów

Z racji tego , że mam tylko 1 pole odkryte , idzie to bardzo wolno . Do pnącza brakuje wylotek :(

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Dziękujemy za Wasze opinie. Event dawno za nami, wobec czego wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.