Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

mi brakuje 9 kart do zamkniecia 3 domku ale za 40 min beda a godzinka do zagrod moze zdobedewreszcie cme

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zostało mi jeszcze 5 kroków w ostatnim domku. Z piccolo (1 eventowe i 1 ze skrzyni tygrysicy kung-fu) dostałam bajkowe źródło i genialnego wielozadaniowca. Może być:)
    Waham się nad sklepikiem... Neonowe zagrody kuszą, ale chyba bardziej kuszą ulepszenia kaktusa gromniczego. Chyba to je wezmę...

3. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Masz rację kaktus xxl jest bardziej opłacalny niż neonki moim skromnym zdaniem :) Ale decyzja należy do ciebie tak poza tym u mnie 5 etapów do skończenia 2 domku i finito jak dla mnie ;) Celem był 1 domek i pnącze wiec i tak ponad normę :D xd

4. AngelGina

AngelGina Generał forum

Zastanawiałam się nad kaktusem, jednak wzięłam ze sklepiku Piccolo (to było u mnie oczywiste, pierwszy zakup :)), 5 zagadkowych "Osm" (nie mam jeszcze tego nowego drzewka), kupony na kombajn i za resztę 4 sp, na nic więcej nie starczyło ;)

Aisha1969, krasnoludek10 oraz BA_Marion lubią to.
  5. marmlada

marmlada Fanatyk forum

u mnie kaktusy wygrały, ale od dawna mam do nich słabość ;):p

6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

zostały mi jeszcze 4 kroki do skończenia 3go domku
    jakby koło współpracowało, to już dawno byłoby po evencie, ale w sumie to mi się nigdzie nie spieszy
    ja też wzięłam kaktusa XXL, miałam nadzieję, że dozbieram do 8 sztuk na G&T , ale niestety jednego zabrakło....moze za kolejne 2 miesiące się uda

7. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

No, ja akurat podczas G&T ich nie oddaję, tylko zbieram :) Także cieszę się bardzo. Dla mnie z Piccolo na podium stoją: drzewko florenowe, dyniowy prezent, cyliner iluzjonisty, melodie (trochę oszukane podium z 4 miejscami :p). Z każdej z tych nagród ucieszyłabym się :). Wiadomo, że florenowiec to rzadkość. Ja osobiście mam 2 z jakiegoś eventu, a z Picco nigdy nie trafiłam.

8. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

trzeci domek został rano zbudowany :)teraz rosliny na mrokach siać bo stodoła niezbyt bogata:p

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z wylotkami nie będzie problemu na szczęście, bo te brakujące 30-40 sztuk na pewno wyleci:) Z badylem też się na szczęście do rana uporam:D Ale dalej nie wiem na co się zdecydować w sklepiexD:cry:xD

10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Dwa domki zrobiłam, na trzeci zbieram roślinę.
    Nie spinam się, bo w planie było tylko pnącze, ile się uda tyle będzie.
    Pracuję, więc farmy nie pilnuję czasowo :)
    Zakończenia eventów o g. 14.00 rozmijają się z moimi godzinami dostępności.

11. krasnoludek10

Późną porą wylosowałem bonus na plony 100%o_Oo_Oo_O Szkoda tylko, że w dzień, w który nie mam za bardzo czasu na zbiory-.-xD:cry:xD No cóż, poczeka do rana, nie pali się:p Sen jednak jest ważniejszy;) Zwłaszcza, że to będzie ostatni zbiór:) I zostanie mi jedyne 73 badyle:D Co prawda nie wysiane prawie, że do ziarenka, ale ja jeszcze tego nie opanowałem:p;)

12. AngelGina

AngelGina Generał forum

Mój wybór sadzonek "Osm" był dobry, ostatnie odkryte drzewko dało mi sosnę albinos, moją pierwszą, jestem mega zadowolona :)
    Nie wiem co dla mnie szykuje Piccolo, gdyż poszło do paska i nabiera mocy z innymi wcześniej zdobytymi Piccolakami :D

13. krasnoludek10

No i czegoś nie doliczyłem, nie mam bladego pojęcia czegoxD:cry:xD Albo czegoś nie wpisałem do kalkulatora wtedyxD:cry:xD Żadne tam 73 badyle zostały, tylko 465xD:cry:xD I do tego 23 karty:p;) Ale event trwa dalej, więc wylotek będzie więcej;)

Aisha1969 i AngelGina lubią to.
  14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A czemu kręcisz kołem jak z góry wiadomo, że ten ewentualny bonus sprawi więcej kłopotu niż pożytku?:oops:

Aisha1969 i HotFarmer3387 lubią to.
  15. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Miałam robić tylko do pnącza - zrobiłam :)
    Siałam dalej a dzisiaj skończyłam i mam problem, bo nie wiem co ze sklepiku brać ;)
    Podpowie ktoś ?

16. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

To zależy od ilości zdobytych GT i od tego co dla Ciebie jest ważne, czy ulepszenia XXL, które zawsze są cenne, czy Cudowna skrzynka "Piccolo", z której może być potencjalne Drzewo florenowe, marzenie wszystkich farmerów, czy wreszcie to co dla farmera zawsze potrzebne w jego codziennej pracy, tj. SN, SP i SNZ, a może któreś z Zagadkowych drzew lub zagród, niestety nawet farmerom, którzy zbudowali wszystkie 3 domki nie wystarczy zdobytych GT na wszystkie towary ze sklepu i również staną przed wyborem na co je wydać, ale każdy farmer musi sam podjąć tą trudną decyzję.

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja wzięłam pikolaka bo wiadomo, tam może być florenowiec albo kwiecista, nakładki na gromnice, bo to dobry towar na GT, a za resztę, żeby się nie zmarnowało, skrzynkę z bonusami i SN. Wydałam co miałam, co do talarka.:)

-rybka24-, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. puniak3

puniak3 Moguł forum

czy coś wiadomo o drugim kodzie za opóźnienie za grę ,domki zbudowane

19. ola88888

ola88888 Baron forum

A mi sie udalo do pnacza dojsc i to bylo wazne. To byl plan :)
    Nie moglam zbierac i siac jak zawsze, to sie bardziej ciesze, ze sie udalo.
    Posieje jeszcze rosline to beda jakies talary na cos.

HotFarmer3387, Aisha1969 oraz hlnrys lubią to.
  20. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Dom nie taki straszny, jak się wydawało, aczkolwiek sianie rośliny prawie do samego końca, żeby zbudować 3 domek.

Aisha1969 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.