Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Poproszę kota żartownisia na sówkę o nicku HotFarmer3387 ładnie będzie w nawiedzonym domu wyglądał ;)

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

gosiagosia60 - Twój post usunęłam, ponieważ ten wątek G&T nie dotyczy. O braki możesz zapytać kolegę w odpowiednim do tego miejscu.

HotFarmer3387 - Twoją odpowiedź na usunięty post również ususnęłam.

Jestem w połowie trzeciego domku, więc powinno się udać.

Aisha1969, niebo016 oraz gosiagosia60 lubią to.
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Poleciał.
    Został ten:

W pełni księżyca
    7.600 PD/TPD co 20 godz., 2 małe pola

i nakładka

Zegar tyka. :)

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

kaktusa poproszę
    Dziękuję :inlove:

5. HotFarmer3387

Chętnie przygarnę ten itemik w pełni księżyca ;)

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No to koniec po całości.
    Ewent zrobiony, fanty rozdane.
    Sobie wziąłem pikolo, skrzynię bonusów i SN.

7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

właśnie dostałam z piccolo kumpla niedźwiedzia :oops::cry:
    jestem w 3 domku, myślę, że na luzie da się kończyć
    oczywiście bonusów nie miałam mimo wykręconych ponad 100 wejściówek więc robię na piechotkę

8. HotFarmer3387

Ładnie lecisz z tymi domkami ja zadowolę się pnączem i tak jestem zadowolony ;) teraz gram na luzaku ;) powalczę o zagadkowe ze sklepiku jeszcze ;) Może coś z nagród wpadnie :)

9. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Ze skrzyni dostałam neonowe żółwie :D
    a piccolo w pasku ale nie wystawie go by kijkiem nie dostać od kumpla :p

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze 9 zadań, może wyrobię się do jutra wieczorem albo pojutrze rano, ale dzisiaj miałem takiego farmerskiego lenia, że z wszystkich łąk zebrałem tylko raz a eventówkę zebrałem i posiałem tylko 2 razy:p

11. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Wystawiłam zagadkowe zagrody i drzewka, szkoda pisać co dostałam:wuerg::cry:xD

12. 53klasa

53klasa Książę forum

Mam ochotę na piccolo , ale jak czytam te kijkowe historie, to strach-.- Szkoda mi ciężko zbudowanych gwiazdek wydać na kolejnego niedzwiedzia kumpla. Pomyślę jeszcze... Na razie jeden domek.
    Szkoda, że nie wiedziałam o tej super propozycji z nakładkami :p. Siedziałam w dynamicznym. Cóż, inni skorzystali i dobrze. Pozdrawiam.

13. HotFarmer3387

No to lecimy z 2 domkiem jestem w połowie fajnie by było go ukończyć ale zobaczymy jak z czasem będzie :D Jednak cel osiągnięty nie muszę się aż tak spieszyć ;) A ze skrzyń pełni księżyca trafiłem bonus na pd z warsztacików 2000 % pd :D

krasnoludek10 i GreenHills lubią to.
  14. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Melduję,że skończyłam :) Teraz się zastanawiam co przygarnąć ze sklepiku. Wziełam juz kaktusa gromnicznego XXL i piccolo ( przypadł mi uczeń Ingrid ). A co z resztą ? Nie wiem.

15. ulcia50

ulcia50 Okazjonalny autor

>A u mnie z piccolaka kwieciste melodie ...o innych nagrodach nie ma co wspominać :p:oops:

agniecha$, 22vader oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

I mnie się udało wybudować 3 chałupki. Długo budowane to chyba już można pokazać.:pxD

Teraz idę do sklepu, żeby z tego wszystkiego nie zapomnieć o zakupach.:oops:
    Tylko co tu kupić? Towar jest, a talarków mało.:sleepy:

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

31/36. Mam 65 asów na brakujące 157, ale nie wiem co jutro rano posieję (już trudno, że do wieczora będzie czekało na zbiór), bo do wieczora z 2 zbiorów badyla teoretycznie powinno wylecieć tyle kart a tego mniszka Lew Karskiego to nie wiem czy wysieję na czas... Jutro zajęcia od 11:30 (ale wyjście z domu około 10-11) do 18:15 (co prawda w teorii mam przerwę pomiędzy 15:45 a 16:45 pomiędzy ćwiczeniami a laboratoriami, ale w praktyce zobaczymy jak to będzie) a pojutrze od 9:45 do 11:15 i trzeba się szykować do wejścióweczki:p
    Mnie ten dylemat czeka jutro albo pojutrze i też kompletnie nie wiem co kupić, np. czy kupować kota w worku pod tytułem Piccolo:sleepy:

53klasa i kudlaty147 lubią to.
  18. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

u mnie tańczący z liscmi

krasnoludek10 lubi to.
  19. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Kwieciste melodie z Piccolo mam :D
    To chyba na otarcie łez po lipnych zagadkowych zagrodach i drzewkach :music:

20. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Kwieciste melodie nie są złe :D A na G&T można za nie skarby zdobyć :) U mnie problem rozwiazał się sam: załadowałam sobie koszyczek samym SN,dobralam do tego 1szt smigiełek Zosi :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.