Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Straszny dom III też już gotowy, na luzie, jeszcze 2 zbiory i dom II będzie dziś gotowy. Ze skrzyni pełni księżyca kolejny, już 3 item - bonus więcej PD z drzew pełni 2000%, inny item - więcej PD z warsztacików pełni 2000% i jeszcze inny item - więcej PD z roślin pełni 2000%. Ten ostatni razem z innymi bonusami w slocie i z pnącza dawał z roślin pełni aż 1848 PD z 1-go małego pola. Coraz bardziej mi się to podoba :)

2. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Udało się ćma już sobie lata z drzewek same starocie a z piccolo mam muchołapkę jestem zadowolona.Powodzenia wszystkim życzę.

3. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie :)
    Z 5 potencjalnych ciem: same nudy, które trafiły do paska.
    Z 2 potencjalnych albinosów - j.w.
    Piccolo - zapomniałam wystawić :p

Mogłam brać te neonową skrzynię -.- Gorzej by nie było.

4. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie z 6 Piccolo 3x wieloznawca 1x kwieciste 1x dyniowy prezent 1x kumpel a z tajemniczych zagród 2x pomarańczowe bobry 1 x norka szynszyli pomarańczowa i żółta i jeszcze coś żółtego teraz żałuję że nie wzięłam
    TS na wyspę no ale mądry Polak po szkodzie

5. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z potencjalnych ciem wyskoczyły 3x bobry w pomarańczy i już mam ich 244:D a podobno to był zagrożony gatunek :)

6. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie wiem, ja akurat dostalam z nich samo dziadostwo, ktorego mam w pasku po okolo 30 szt. Zaluje, ze nie zdecydowalam sie na drzewka z pelni. Przynajmniej wiem co bym kupila, losowosc nie dla mnie, tylko niektorzy sa szczesciarzami, Ja nie. Z Piccolaka tez tak samo. Kumpla dostalam.

7. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Ja wzięłam tę skrzynię i dostałam neonowe chomiki. Jestem zadowolona, bo neonów mam mało a tych akurat nie miałam.. Może faktycznie, jak ktoś gra kilka lat, to już ma je wszystkie.

8. 53klasa

53klasa Książę forum

Ja jeszcze nawet pierwszego domku nie skończyłam :pWłaśnie tak budowałam, że mi zostało 11 sadzonek xD.
    Pewnie do piccolo nie dobrnę. Też się zastanawiam, czy lepiej zamiast piccolo nie brać konkretów. Też mam mało szczęścia.

9. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Ja 2 etapy mam zrobić aby zbudować 1 dom :) Lepiej XXL kaktusa zdobyć przynajmniej ja zbieram talarki na niego ;)

10. niebo016

niebo016 Generał forum

:) Po zrobieniu pierwszego domku zaczęłam robić trzeci aby zdobyć kota żartownisia.
    :) Zamiast picollo wzięłam kilka różnych tajemniczości.
    :) Teraz kończę ostatni domek.

11. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Z piccolaka dostałam kosiarza,lepszy rydz niż nic,ale nie jestem zadowolona:(

12. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak ktoś wziął neonową skrzynię i otworzył, to proszę niech się pochwali :)
    Jestem ciekawa :)

13. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

ja z picolaka dostalem tanczacy z lisciami

14. kdudek1

kdudek1 Okazjonalny autor

czy uruchomiłaś pnącze?u mnie ewent skończony ale pnącze nie działa bo brak ostatniego itemu i nie wiem co o tym myśleć:(:(

a ja niestety nie mogę uruchomić pnącza nie mogę znaleźć ostatniego itemu chociaż event zrobiony gdzie mam go szukać?

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 października 2022
    niebo016, krasnoludek10 oraz Anetta41 lubią to.
  15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Wstaw inny dowolny item 1x2 na tę chmurkę :)

16. kdudek1

kdudek1 Okazjonalny autor

ok dzięki:)

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  17. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Ja wzięłam i dostałam chomiki :)

18. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Domek 1 już zbudowany ale bawimy się dalej trochę robię ten 2 ile zdołam ale na luzie ;) Ważne że pnącze wisi aktywowane ;)) Aaa i kaktus XXL już jest wykupiony także event na plus w obecnej chwili ;))

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Chyba picolaki mnie nie lubią-kijek pogo :cry:
    do końca mam tak:
    za 6 minut zbiór-skończę?o_O Edit:Skończyłam8)

Ostatnie edytowanie: 10 października 2022
  20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Koniec.

Potrzebuje ktoś nakładki?
    Póki G&T trwa.

Mogę dorzucić też itemy:
    W pełni księżyca
    7.600 PD/TPD co 20 godz., 2 małe pola

Kot żartowniś
    15.500 PD/TPD co 20 godz., 4 małe pola

Itemy te mogą zostać ustawione na wszystkich łąkach Bahamaramy i Farmy (z wyjątkiem Wybiegu dla zwierzaków domowych) oraz w Nawiedzonym Domu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.