Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Właśnie udało mi się skonstruować pierwszy domek. Widzę, że jesteście znacznie bardziej zaawansowani eventowo, więc aż zabrałam się za szybkie wyliczanki, czy na pewno skończę na czas w tym trybiexD Wychodzi jednak, że jest OK. Skończę w środę przed południem, a event jest przedłużony do czwartku:)

2. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

czasem ma sie farta ewent skonczony i cma fruwa

3. rafal451

rafal451 Czeladnik forum

Jak to przedłużony skoro wystartował dzień później ?:)

4. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Skończone wypadajek 166 na plusie teraz dylemat co wykupić Tsy czy piccolo? trochę za mało tych talarków.

5. klonek68

klonek68 Generał forum

Jeszcze dwa zbiory i koniec ewentuxD nie było tak źle jak się kiepsko rozpoczęło ;)

6. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja kupiłam piccolo i teraz myślę czy tajemnicze sadzonki z wyspy czy zagrody z potencjalną ćmą zgadza się mało tych talarków

7. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ja wykupiłam pikollo,kaktus xxl i 3 potencjalne ćmy i 1 skrzynkę bonusów stan talarów 0 a tyle dobra jeszcze zostało :)

krasnoludek10 i nikolabln lubią to.
  8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nareszcie dostałem bonus z koła przy okazji kręcenia kolejnego kuponu:D Tylko +1, ale zawsze coś:p;) Jednocześnie na drzewa, i na plony lub najpierw na jedno, potem na drugie:)

9. abask

abask Fanatyk forum

Ale mi się wycyrklowało :)Zostały mi 2 roslinki :)

10. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

A z czego wyleciały te ćmy ?

krasnoludek10, dantic3 oraz Aisha1969 lubią to.
  11. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

"potencjalne" a co wyleci to już inna sprawa :D kupiłam 3 tajemnicze zagrody marin a co wyleci to zobaczymy :)

12. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

Acha a myślałam , że już się wykluły ;niech się spełni Twoja wizja - trzymam kciuki :)

13. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Nie skończyłem jeszcze ewentu, ale już jestem mega zadowolony:
    pnącze procentuje, a z talarkowego piccolo wykluł się brakujący do kompletu opryskiwacz.
    Yupii!

14. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dwa domki zbudowane z picolaka kwieciste melodie

15. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Gratuluję :)
    Mnie kumpel niedźwiedź :eek:

16. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Nikt nie wybiera neonowych zagród? A ja sobie myślałam, że to najlepszy zakup za talary będzie:p Teraz zaczęłam się zastanawiać. Może faktycznie lepiej zagadkowe zagrody brać.

17. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nadejszła pora na zakupy...Szkoda, że trzeba podjąć taką trudną decyzję xD
    Jam niezdecydowana kobita :cry:

edycja: poszło spontanicznie: Piccolo, 5x potencjalna ćma, 2x potencjalny albinos i za resztę SN.

Zawsze większe prawdopodobieństwo, że z 7 zagadkowych trafię coś fajnego, aniżeli z 1 neonowej skrzynki.

Ostatnie edytowanie: 9 października 2022
  18. klonek68

klonek68 Generał forum

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie będzie jutro rano:p;) Do wtorku wieczorem powinienem się wyrobić ze zrobieniem trzeciego domku:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.