Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuję Aniu i nawzajem :)
    Tak, nie wklejałem nic tylko napisałem :D

2. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

wczoraj tak mnie wnerwili że dałam trochę gazu ,kurkowy przykręcił kurek ostatni zbiór badyla dał tylko 17 wypadajek wcześniej 23/32 ale pnącze już mam :) teraz na luzie co zrobię to zrobię :)

3. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

8 kroków budowy strasznego domu I ukończonych dzięki dopalaczom i 2 bonusom po +1 do zbiorów z imprezowego koła. Jeszcze 2 zbiory mniszka i pnącze będzie zdobyte. Ze skrzyń pełni księżyca super 2 bonusy po 2000% więcej PD za owoce z drzew pełni księżyca. Na razie ładnie się prezentują w pasku :)

4. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte ale odpalę dopiero rano.teraz na luzie dobrnąć do końca

5. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Pnącze jest reszta jak się da

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

pnacze zdobyte a teraz powoli do przodu ;)

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Mam i ja pnącze i wkleję z domkiem :p:p:p

8. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z pikolaka uczeń ingrid wyskoczył ,miecia zaspokojona :)

9. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Pnącze - mam i ja :)

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja bonusów żadnych nie wykręciłem , więc czeka mnie ciężka praca :p

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  11. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No i jest grzybnia z wypadajkami , tak jak myslałam :D Ale powoli,powoli i gdzieś tam doczłapię ;) Ważne,że pnącze jest :)

Ostatnie edytowanie: 8 października 2022
    Aisha1969, Anhedrea oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A u mnie wylotki o dziwo dobrze zaczęły wypadać - 275 asów kier, więc już mam komplet na 1 domek z 3 a nawet nie minęła jeszcze doba eventuo_Oo_Oo_O Ale za to koło niestety dalej na mnie obrażone - bonusów brak8)

Aisha1969 i GreenHills lubią to.
  13. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Na noc siałeś eventówkę czy bakłażana ?

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No właśnie z eventówki tyle wyleciało głównieo_O Bakłażan był tylko na start.

GreenHills i Aisha1969 lubią to.
  15. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

do końca eventu brakuje mi 255 wypadajek na grzybowym nieźle sypie z mrocznego kwiatu :)

GreenHills i krasnoludek10 lubią to.
  16. Pryku

Pryku Weteran forum

O wypadajki sie nie martwie, mam od [ciach] bukietow... wlacze na 1 eventowka na 2 dlugie i jakos sie uzbiera chociaz sam nie wiem czy potrzebuje robic calosc

Niestosowne na nasze forum słowo usunęłam,
    SMOD_Atena

tajger1212 i krasnoludek10 lubią to.
  17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Kupiłam piccolo- wypadło wieczne poszukiwanie skarbów. Tak średnio szczerze mówiąc

tajger1212 i krasnoludek10 lubią to.
  18. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Nie ukrywam,że chciałam szybko skończyć bo musze odblokować kilka stref w grzybowym lesie. Może się uda do jutra. Zakupy za GT zrobię po skończeniu eventu,ale sklaniam się raczej na nakładkach na drzewa.

krasnoludek10 lubi to.
  19. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Kurczaki...Wykręciłam nie wiem ile wejściówek zwykłych i imprezowych (ciągle otwierałam skrzynki po trochu, więc straciłam rachubę ile) i jedyny bonus to +1. Przez godzinę kręciłam kołem i otwierałam te skrzynki...a tu taki zonk :(
    Zauważyłam, że jak kręcę w piątek czy sobotę to bonusy marnie lecą, a jak w niedziele wieczorem czy poniedziałek to kurek jakoś zostaje odkręcony -.- Może już sobie wymyślam teorie spiskowe :p...No nie ważne. Event będzie się toczył jak ślimak po jezdni :sleepy:.
    Na pewno wezmę Piccolo, ale chyba zamiast tej skrzynki neonowej (bo droga ona) to wezmę coś innego. Jeszcze zamiast żółwi czy salamander wypadnie coś gorszego i będę sobie pluła w brodę.

krasnoludek10 lubi to.
  20. Pryku

Pryku Weteran forum

ja mysle o Tsach.. nie mam cmy ani turii

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.