Opinie Dom na wzgórzu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Hej !
    Ja to bym chciała ze 100 szt sp i tyle samo sn , z 50 złotych bananów , no i te Pd i te drugie też by się przydały w większej ilości .Bo przeciez dla takich marnych nagród nie warto kompa odpalać - szkoda prądu - oszczędnym trza być .
    Ale ja i tak będę robić ewent - ot taki kaprys starszej pani mam -

2. Azile

Azile Komandor forum

Ja liczę na to że zrobię cały event :p To będzie mój pierwszy od miliona lat:music:, fakt że nie "dorobiłam" się jeszcze kombajnu, muszę poczekać na promocje, mam trochę kuponów, a zresztą mogę zebrać ręcznie, w końcu to nie pszenica że trzeba co 10 min:p, jeszcze nie robiłam nic w strefie pełni, więc trochę się martwię "wypadajkami"( zazwyczaj lecą że wszystkich pól) ale myślę że B.P. raczej ustawiło ilość tak aby był do zrobienia:) Nie rozumiem tylko za bardzo nowej misji z pełni, bo aby zdobyć mroczną zagrodę do świetlików trzeba dodać mroczne świetliki o_O, albo coś źle doczytałam. Tak czy inaczej liczę na dobrą zabawę:D

abc2016 i Nutka lubią to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Zagroda dla mrocznych świetlików jest dostępna w sklepie Jacka za mroczne plony

Ja też mam w planie zrobić cały, jednak w czwartek nie ma cały dzień-jade na Litwe

zonaania2122 i Azile lubią to.
  4. Azile

Azile Komandor forum

Czyli jak zwykle czegoś nie doczytałam :p Myślę że event jest do zrobienia nawet z jednodniowym poślizgiem, grunt to rozsadzić roślinki, a reszta jakoś pójdzie ;)

5. chrumcia91

też mi się tak wydaje.... dlatego będę się starać robić " z zegarkiem w ręku"- i tak i tak jestem przy laptopie większość czasu, bo taka praca a na 5 minutowe przerwy mogę sobie pozwolić :p no chyba, że jestem na treningu, ale to wtedy sobie czas siania dostosowuję ;)
    myślę, że powinno się udać :D
    jeszcze 45 minut czekania...ehhh jak dla mnie mogłby się szybciej te eventy zaczynać

edit: roślinka rozsiana, 4 antyduchomaty wypadły z tych niebieskich grzybków i grzybecznika xD

sieje to co mi potrzebne na daną chwilę: akurat teraz poszły kościste krzaki żeby 2 mumie zrobić :p

Ostatnie edytowanie: 17 października 2016
    zonaania2122 i Azile lubią to.
  6. tosia

tosia Nadzorca forum

hmm, 14 wydapajek z czubajki 8h:eek:

również sieję to co potrzebne;)

zonaania2122 lubi to.
  7. etanus

etanus Forum Pro

11 antyduchomatów :p fiu fiu !

8. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

Aż 2 antyduchomaty,co ja z nimi pocznę;)

Krzychu64 lubi to.
  9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

18 antyduchomatów z mrocznego kwiatu i z 4 magicznych drzewek.

10. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) z całego pola posianego czubajką ( 8 godz, ) i z 5 drzewek ośmiorniczek tylko 11 antyduchomatów :wuerg:.

Nutka lubi to.
  11. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

a mnie nic nie wyleciało bo nic nie miałam>:(>:(>:(

12. FRANC28

FRANC28 Forumowy żółtodziób

Z 8 godzinnej czubajki "aż" 11 wypadajek. masakra!

13. chrumcia91

Już się zaczynają posty w stylu " nie ma roślinki do siania..."... na prawde tak ciężko zajrzeć do poradnika?8)
    jeszcze 35 minut czekania :D

Azile, zonaania2122 oraz Krzychu64 lubią to.
  14. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Wow ja mam z mrocznego kwiatka aż 8 wypadajek to jest mój życiowy rekord :D

15. kupidynek

kupidynek Forumowy żółtodziób

U mnie z czubajki 9 sztuk :(

16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A babci 9 tych coś tam wypadło , ale ewent się dopiero zaczął , więc spoko .

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

19 wypadło na dzien dobry z mrocznego kwiatu
    Myslałam ze mroczne swietliki można postawić wszędzie,pomyłka - źle przeczytałam
    Ale już zaraz zrobię im miejsce na pełni:)

abc2016 i gosiagosia60 lubią to.
  18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mi nic nie wypadło ale i dobrze,bo eventu nie robię-sąsiadów proszę o nie przysyłanie wypadajki 8) Biorę tylko zagrody i drzewa ile się da (ze sklepu u Jacka oraz z misji) i finito :p

olesyya, Nutka, gadek i dalsza osoba lubią to.
  19. kiciulamisiula

kiciulamisiula Forumowy żółtodziób

A u mnie z czubajki 6 sztuk - tylko sześć????

20. -Magda79-

-Magda79- Koneser forum

U mnie na początek 6 wypadajek wyleciało :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.