Opinie Dom na wzgórzu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

z czubajki wyleciało mi 16 wypadajek:D
    to największa ilość w tym evencie:D

xBabciaEwa lubi to.
  2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

xDEventówki już nie potrzebuję:) Mam 622 ponad normę. :DZostały mi 4 pokoje do pozamiatania ;)Jeden z bananami i 3 itemy. Ale chce tylko banany i najlepszy item8)Czy to nie za wiele ... zobaczymy:pFarma cała w długo rosnącychxD Cały czas sieję mroczne bo się zawzięłam na zakończenie misjixD Wypadajek 20 ... może uzbieram na 2 pułapki:music:

Ostatnie edytowanie: 20 października 2016
    gadek i xBabciaEwa lubią to.
  3. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

I ja pnącze zdobyłam oraz ZB. Dalej sieję eventówkę i zbieram antyduch. A nóż widelec uda się wszystko zrobić :)

xBabciaEwa lubi to.
  4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

15 pokoików do sprzątania zostało,,to po 5 dziennie ,,piątek ,sobota, niedziela,,,nie wyrobię ,,praca w realu 8 h ,,pnącze działa,,czy wszystko musi błyszczeć,,ech

5. 11eveline

11eveline Książę forum

Odkryłam zagrody i mam pomarańczowe kozy, pomarańczowe owce, pomarańczowe sowy:) i jelenie:inlove:.

Anuszki, gadek oraz abc2016 lubią to.
  6. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Eventówki mam ponad normę, gorzej z wypadajkami, brakuje mi tylko 2 pokoi do ogarnięcia, ale z tym moim szczęściem do wypadania antyduchomatów czarno to widzę :D

7. LadyHibiskus

LadyHibiskus Forumowy żółtodziób

Odkąd mam dziką łąkę (obecnie 22 lvl), sieję tajemniczy słonecznik na 2 łąkach, bo leśna polana wielkości 4 dużych pól się nie liczy :p i jutro rano zjadam darowanego chutneya. Już zagrody i nadprogramowe drzewa pochowane, ewentówka posiana na małych polach i karteczka przyklejona do monitora, żebym nie zapomniała najpierw zjeść, a potem zebrać :p W ten sposób jeśli nie opuszczę żadnego zaplanowanego zbioru zdążę do niedzieli na styk, żeby zdobyć gwiazdki, ZB, TSy i imprezowe wejściówki.

Żeby było śmieszniej, gwiazdki zbieram w pierwszej kolejności na odblokowanie Bahamaramy, a przez posprzątanie pokoju z 4000 TPD dostałam komunikat, że na wyspie mam już 5 lvl :D

julkalulka111 i empatyczna lubią to.
  8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Popraw babeczką, na dłużej Ci starczy. :);)
    Słoneczniki już zamieniłam na kury, a wypadajki? No cóż jeszcze brakuje 163. Wiec spoko. :D

xBabciaEwa lubi to.
  9. abask

abask Fanatyk forum

Z TS-ów dostałam pomarańczowe;
    indyki,
    niedźwiedzie,
    sowy,
    strusie.
    Jelonków nadal nie mam ;(

xBabciaEwa lubi to.
  10. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

2 wypadajek brakuje do pnącza...ale gapa ze mnie bo zapomniałam na noc posiać coś długorosnącego...no nic...te dwa jeszcze wypadną i plan minimum wykonany...a czy starczy na coś jeszcze to sie okaże

xBabciaEwa lubi to.
  11. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Pnącze odpalone. Zostały złote banany i naklejka oraz "druga porcja" itemów, jak się uda , to się zrobi... jeszcze trochę czasu jest. :)
    Pozdrawiam wszystkie nocne mary i latające duszki . :)

12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Dziergając pomalutku mam dwa itemy, pnącze i ZB. Zatem powinnam w niedzielę mieć brakujący słonecznik i w pełni wykorzystać pułapki, które dotąd zdobyłam. Przy okazji dokończyłam jakąś mroczną misję i jest szansa na skończenie kolejnej. Sieję to co mi potrzebne nie to co dłużej rośnie, bo i tak zbieram np. po 22 godzinach, zatem to bez znaczenia dla anty... a dla mnie tak.

xBabciaEwa lubi to.
  13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Mam jelonki moje 1 i pomarańcz orły jak się cieszę

Anuszki, xBabciaEwa oraz MaraAcoma lubią to.
  14. magros

magros Nadzorca forum

czarno widze te wypadajki z drzew zero a roslina 3godz 1 szt z 5 zagrod 0

15. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam jesiennie :oops:

Pnącze z itemami już moje [​IMG]

Ślimaczyłam się paskudnie. Teraz jeszcze zielsko rośnie na łąkach ... zostały 4 pokoje.

Pozdrawiam :)

16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Z ziela grozy dostałam 9 wypadajek....z czubajki nie zauważyłam ile mi wyleciało bo mi pasek od kombajnu zasłonił na telefonie...i sama nie wiem co tu siać. 279 wypadajek na stanie....
    129 do całości :p
    eventówkę zasiałam własnie

xBabciaEwa lubi to.
  17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Odkryłam ts. i szału nie ma , bo pom. osiołki :) 2x dziobak :) żółw :)
    Co chciałam to zdobyłam , zostały dodatkowe itemy , więc jak wypadajki będą to odkryje .

18. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Gratki Jelonków- dla mnie to wciąż jakaś abstrakcja jest
    nawet nie wiedziałam że pomarańczowe orły istnieją ;)

Mam pnącze oczywiście przespałam niejeden zbiór ale dla mnie sen najważniejszy

Nawet do bananów się doczłapę- ścieżka minimum była dla mnie wybawieniem
    ha mało tego - pójdę i po te Ts-y o zdaje się że mam czas jeszcze

ale event do bani - kto to widział siać przez tydzień niemalże non stop to samo- to chore jest i wcale nie zabawne
    idziesz spać - słonecznik- wstajesz słonecznik
    prawie o pełni zapomniałam - dobrze że czytam ze wam wypadajek brakuje
    mnie mroczny kwiat dał 14 dziś - to jednorazowy rekord jak do tej pory
    powoli się robi i bez entuzjazmu
    w dodatku 4-ty dzień pada deszcz i jest szaro ciemno i ponuro :sleepy: i prognozy suszy nie przewidują :cry:
    czy to może przez ten event? :eek:

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agan17 Twój post usunęłam, niczego do tematu eventu nie wnosił.

20. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Do uruchomienia pnącza brakuje mi 24 antyduchomatów i mało a za razem dużo. Jk nie czeka się na badyla to na wypadajkę, jakby nie było ciągle pod górkę ;):)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.