Opinie Dom na wzgórzu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Azile

Azile Komandor forum

Myślę że z roślinkami nie ma większego problemu, za to "wypadjki" jakoś mi wolniej lecą, na razie 23 pokoje odkryte, szłoby szybciej żeby dało się zdobyć więcej pułapek, ale evencik jest na luzie do skończenia :music:

xBabciaEwa lubi to.
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    pozbawiona prądu od rana troszkę opóznienia mam , ale nie szkodzi , tylko 7 wypadajek i będzie pełne pnącze .
    A reszta pomału się zrobi , miłego dnia , sprzątania i dużo duchów do pułapek wszystkim życzę .

3. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Zostało 14 pokoi... Evencik jest przyjemny, bardzo mnie cieszy taka długa pełnia, mogę sobie pouzupełniać zapasy przy jednoczesnym pokończeniu starych misji... W sumnie nigdy się za nie nie zabierałam... Zazwyczaj podczas pełni nie byłam dostpna :D

A jak wam idzie z wypadajkami? Roślinka spoko, ale antyduchomaty wypadają jak na lekarstwo :D

4. xBabciaEwa

U mnie lepiej wypadają z krótszych roślin , teraz mam duchy posiane i sama jestem ciekawa ile wypadnie .

5. gadek

gadek Fanatyk forum

Pięknie gratuluję:)
    Pewnie,że głupio wygląda takie nie wysprzątane;)

6. Megan

Megan Komandor forum

To siej te, które krócej rosną.
    U mnie z nagrobków wypadło 10 antyduchomatów, gdzie po nocy z mrocznego kwiatu wypadło tylko 9 szt, nagrobki dojrzewają 4 godz. a mroczny kwiat 8 godz, zatem sieję to co mi potrzeba, nawet z zębatych pomidorów wypadł jeden a dojrzewają 10 minut:)

Pokoi wysprzątanych 21, pnącze zdobyte i dwa itemy, słoneczniki rosną sobie powoli;)

Nutka, elwira17 oraz zonaania2122 lubią to.
  7. magros

magros Nadzorca forum

witam pnacze juz jest a co dalej to zobacze zebrane pierwsze zbiory banany tez sa jeszcze zagrody

Ostatnie edytowanie: 19 października 2016
    gadek i elwira17 lubią to.
  8. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

19 pokoi na błysk wysprzątane, za troszkę się dokopię do pnącza. Prawie jeden dzień jestem do tyłu, bo miałam wczoraj problem z internetem. Najgorzej może być z wypadajkami, bo szału z nimi nie ma :(

Nutka lubi to.
  9. gadek

gadek Fanatyk forum

He he tyle mi brakło do uruchomienia pnącza:D
    [​IMG] za 4 godz. z hakiem juz na pewno będzie:)

10. xBabciaEwa

A to pech , a to feler .
    A ja czekam na te duchy , pomału rosną coś , a mi 5 wypadajek brakuję , żeby pnącze uruchomić .\
    Trzeba czekać .

11. gadek

gadek Fanatyk forum

U mnie wypadajki nawet dobrze lecą,ale ociągam się z sianiem:)
    To czekamy razem;)

12. xBabciaEwa

To czekamy , ja jeszcze godz , właściwie to mi tylko wypadajek brakuje , ale sieje ten słonecznik - tylko po co ?

13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Pnącze działa /screen nie dojechał/, drzewa kwitną , TS-y postawione , jeszcze czekam na resztę wypadajek żeby zgarnąć banana , wejściówkę czy inną naklejkę.
    Dziękuję za schematy tym co się chciało /przydały się/ , od jakiegoś czasu farma jedzie na leniwca.
    W sumie to tyle w ten pochmurny dzień.

Bry bez.

14. tosia

tosia Nadzorca forum

pnącze i 2 itemy zdobyte:)

15. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

z roślinką ok...gorzej z wypadajkami...dwa itemy już mam :) trzeci też powinnam dziś zdobyć..pozostanie pnącze i gwiazdki po drodze a nad resztą pomyślę...zobaczymy jak czasowo będzie i co najwazniejsze jak bedą leciały antyduchomaty

16. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

a ja sobie wziełem zagadkowe zagrody i jelonki są :)

gadek i abc2016 lubią to.
  17. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam deszczowo. :music:mam 112 wypadajek i prawie 10 tys. eventówki. :) Byłoby więcej ale usnęłam i nie posiałam nic na noc w pełni ani na farmie. Zebrałam rano co było:pAle chyba zacznę sprzątać te pokoje:)

Edit: nie chce mi się liczyć ile posprzątałam ale mam pnącze i 2 itemy:D na 3-ci item pułapka też już jest:inlove: Czekam na eventówkę:music:W zapasie 32 antyduchomaty i coś tam w pełni rośnie... Sadzę tylko to co mi porzebne na dany moment. 8);)

Ostatnie edytowanie: 19 października 2016
    Nutka lubi to.
  18. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Koniec z sianiem badyla,pnącze pracuje:inlove:
    Jak tylko jeszcze kilka baterii wpadnie to wezmę imprezówki,bo naklejkę już mamxD.
    Ts-y wystawione z nadzieją na jelenia,ale jak znam życie to raczej ja wyjdę na jelenia na tym interesiexD
    Pozdrawiam, życzę powodzenia i mnóstwa wypadajek;)

19. MjakMaria

MjakMaria Forumowy żółtodziób

Gdzie szukać koralogrzga

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Koralogrzyb to mroczna roślinka.

W temacie - słonecznika prawie 11 tys,wypadajek 210.Strasznie się to wlecze.

Nutka, gadek oraz zonaania2122 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.