Dolona Szarotek - tartak

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alazor, 1 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alazor

alazor Czeladnik forum

Witam
    Też mam problem z produkcją w tartaku . Mam poziom 5 , w magazynie widzę humus ( szt 6 ) a nie mogę produkować drzewek . Okienko " produkuj " jest szare . Również mam problem z produkcją desek w tartaku ( pojemność magazynu 100 a mam 23 szt ) , okienko "wybierz przedmioty " jest szare .
    Może mądrzejsi ode mnie gracze coś mi podpowiedzą - odświeżanie nic nie daje

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj alazor.

Czy w budynku, w którym produkujesz drzewa masz po prawej stronie puste sloty, czy może są w nich wyprodukowane drzewa i należy je odebrać? Podobnie w tartaku sprawdź proszę czy sloty po prawej stronie są puste?

Daj znać czy to rozwiązało Twój problem?

3. alazor

alazor Czeladnik forum

W budynku gdzie produkowane są drzewa mam w zapasie jedną morelkę , w tartaku mam puste sloty przy produkcji desek

4. SMOD_Atena

Sprawdź proszę w magazynie kategorię Alpejskie drzewa i Materiały do tworzenia, bo być może masz wyczerpany limit magazynowania w tych kategoriach.
    Sprawdź też jaki rodzaj humusu posiadasz na stanie bo są 3: Podstawowy humus (z 1 gwiazdką), Humus dobrej jakości (2 gwiazdki) oraz Luksusowy humus (3 gwiazdki). Do produkcji moreli alpejskiej wymagany jest ten pierwszy.
    W tartaku przycisk Wybierz przedmioty będzie szary jeśli nie będziesz miał żadnego Pnia do wyboru.
    Najlepiej byłoby gdybyś dodał w poście zrzut ekranu, na którym widoczne są okna ze slotami produkcyjnymi i w magazynie.

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2023
  5. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum Autor nie kontynuował, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.