dolina szarotki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -crystynna-, 28 marca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -crystynna-

-crystynna- Młodszy ekspert

witam dlaczego nie moge odblokowac krainy szarotki jak mam 2.500 gwiazdek potrzebnych do odblokowania

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Prawdopodobnie nie masz odblokowanej poprzedniej runy. Tak jak jest napisane w poradniku:

"Nowy alpejski obszar będzie dostępny dla graczy mających co najmniej 98 poziom, którzy za 2.500 gwiazdek odkryją nową runę na Drzewie Mądrości (konieczne wcześniejsze odblokowanie co najmniej jednego poziomu runy "Więcej PD w ogrodzie ozdobnym")."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -crystynna-

gdzie ta runa znajduje sie

4. SMOD_Atena

Wymagana runa znajduje się tuż przed tą od Doliny szarotek:

rr.png

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. -crystynna-

sorki ale tej runy tez nie moge odblokowac a mam poziom 209 dlaczego

6. SMOD_Atena

Jeśli nie możesz odblokować jakiejś runy to znaczy, że runa poprzedzająca nie jest odblokowana. Tak jak jest napisane w poradniku:

Popatrz na te poprzedzające runy i sprawdź, które po kolei możesz odblokować.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. -crystynna-

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.