Dolina szarotki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nikolabln, 16 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Nie mogę zebrać drzewek są na poziomie 2/3 i tylko pokazuje żeby ściąć chyba najpierw należy je zebrać a na poziomie 3/3 ściąć.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak najpierw zbieramy owoce i na ostatnim etapie ścinamy. Sprawdź w magazynie czy nie masz już wyczerpanego limitu magazynowania owoców:

Czy to rozwiązało Twój problem?

3. nikolabln

Magazyn mam powiększony i jest dużo miejsca

4. SMOD_Atena

A może już zebrałaś owoce z ostatniego etapu wzrostu i teraz pozostało tylko ścięcie drzewa.
    Trudno coś wyjaśnić jak się tego nie widzi, możesz dodać w poście zrzut ekranu z widocznym drzewem i dostępnymi przy nim opcjami?

5. nikolabln

Niestety tego nie zrobię bo się na tym nie znam trudno poczekam może PT naprawiło mi problem na farmie i Bahamie kosztem Alp Mod Atena dzięki za pomoc
    Próbowałam śiąć wyświetliło błąd serwera i drzewko znikło po przelogowaniu wróciło ale dalej zebrać nie można.

OK.wróciło

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2022
  6. -tokio-

-tokio- Okazjonalny autor

co daje PD w dolinie szarotki?

7. SMOD_Atena

-tokio- na przyszłość otwórz proszę własny wątek.
    wszystkie informacje znajdziesz w poradniku: Dolina Szarotek od A do Z.

Jeśli nie możesz ściąć drzewa to sprawdź zakładkę Pnie w magazynie, być może tam już masz wyczerpany limit.
    A skoro zgłosiłaś problem do PT i tutaj nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.