Dolina szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jagoda1953, 4 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Mam w zadaniu ..użyj dwa razy większe pole....jak to zrobić jeżeli wszystkie pola są zajęte(nie roślinami) i nie można ich usunąć ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Większe pole - powiększa grządkę o 1 miejsce w prawo jeśli jest wolne miejsce, w przeciwnym wypadku przycisk aplikacji nawozu jest nieaktywny. Może być użyty 1 raz na danej grządce.

Czyli tam gdzie masz posiane rośliny trzeba użyć nawóz "Większe pole" aby przedłużyć zasianą grządkę o 1 miejsce, w przypadku wymagań zadania należy to zrobić 2 razy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jagoda1953

Ta opcja u mnie nie działa
    Mam wszystkie pola puste... zasiewam pierwszą roślinke zajmuje 4 małe pola, dalej mam dostępne tylko 3 małe pola więc powinno być żeby przesunąć tak ??? a tej opcji nie mam

Ostatnie edytowanie: 4 stycznia 2024
  4. SMOD_Atena

Jak to nie działa? musi działać.
    Posiej jakąś alpejską roślinę na grządce tak aby mieć po prawej stronie 1 wolne miejsce (poletko) i spróbuj użyć nawozu klikając w ostatnie posiane poletko i wybierz zaznaczoną na grafice ikonę:

wp.png

Daj znać czy to rozwiązuje Twój problem?

5. jagoda1953

Kliknełam tak jak na obrazku, opcja była ale posiało mi tylko te jedno pole co było dalej nic w prawo
    Czy tak ma być ?

6. SMOD_Atena

Tak ma być. Napisałam wyżej:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. jagoda1953

poczekaj chwilę czy mi zaliczy to zadanie to napiszę

Ok zaliczyło dzieki za pomoc bo kombinowałam jak koń pod górke :) Miłego dnia

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również miłego dnia życzę i skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.