Dolina Szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magdzia21, 17 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdzia21

magdzia21 Stały bywalec

Dzień dobry, mam problem z odblokowaniem terenu w północnym lesie. Osiągnęłam wymagany poziom (22) i mam odpowiednią liczbę odznak. Jednak pomimo to nie ma możliwość odblokowania obszaru I-4

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Trzeba kliknąć w kępę traw, w pobliżu tej śpiącej sowy, wówczas powinno otworzyć się okienko do oddania odznak i odblokowania pola:

22od.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. magdzia21

magdzia21 Stały bywalec

Właśnie nie otwiera się to okienko do oddania odznak. Jest tylko informacja, że można odblokować. Niestety nie umiem wstawić screena

4. SMOD_Atena

Do odblokowania tej części pola wymagana jest 1 x odznaka arborysty I i 1 x odznaka arborysty II:

Czy posiadasz takie odznaki?

5. magdzia21

magdzia21 Stały bywalec

tak posiadam.

Próbowałam już odblokować zarówno z przeglądarki jak i z klienta

6. SMOD_Atena

Może spróbuj odświeżyć grę lub wyloguj się, zaloguj ponownie i sprawdź jeszcze raz.

Daj proszę znać czy to pomogło?

7. magdzia21

magdzia21 Stały bywalec

właśnie od tego zaczęłam

8. SMOD_Atena

I klikałaś w różnych miejscach w pobliżu tej śpiącej sowy, szczególnie w tę kępę traw zaznaczoną na obrazku powyżej?
    Szkoda, że nie możesz dodać screena, bez tego trudno zgadnąć w czym problem.
    Jeśli "obklikałaś" tę sowę dookoła i w żaden sposób nie pojawia się okno do oddania odznak i odblokowania to napisz proszę do PT w celu sprawdzenia konta bo tutaj nie mam takich możliwości. Spróbuj też wcześniej wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku).

9. magdzia21

magdzia21 Stały bywalec

Miałaś rację! oblikałam dookoła i się udało <3 bardzo dziękuję za pomoc :inlove: można zamknąć wątek

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro sowa się poddała to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.