Dolina Szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wenus-25, 5 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Dałam dostatek owoców, który zwiększa zbiory owoców z drzewek o 4, ale jest problem, bo jak kliknę, żeby zebrać to nie mogę, bo kręci się kwiatek i co ja mam zrobić jak nie działa.

krasnoludek10 i fredzia69 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku) lub sprawdzić na innej przeglądarce. Jeśli problem się powtórzy to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, z pozycji forum nie sprawdzimy w czym problem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

krasnoludek10 i wenus-25 lubią to.
  3. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Tak mam. Nie korzystam z przeglądarki i gram cały czas na klienta. Zamknęłam grę i weszłam ponownie i sprawdziłam czy zbiorę owoce z drzewek, ale jest tak samo kręci się kwiatek.

krasnoludek10 lubi to.
  4. SMOD_Atena

A sprawdziłaś w magazynie, masz tam jeszcze miejsce na owoce? może limit magazynowania jest wyczerpany?

5. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Limit u mnie jest na O ale klientom oddaję, żeby zebrać PD ale jeszcze sprawdzę, może odznakę zrobię. Dziękuję.

krasnoludek10 lubi to.
  6. SMOD_Atena

Rozumiem, że 0 miejsca dla owoców, dlatego też nie możesz zebrać z drzew.

A skoro sprawa wyjaśniona i nie masz kolejnych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.