Dolina Szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wenus-25, 2 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Witam.
    Mam mały problem. Zbierałam z pola kwiaty, ale resztę nie mogę zebrać bo pokazuje mi po najechaniu myszką cos takiego. Błąd serwera Can book items Inventory limit reached. Mogę prosić o wyjaśnienie. Nigdy takiego czegoś nie miałam.

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Zobacz czy nie masz czasem zapełnionego magazynu.

MOD_Solmyr lubi to.
  3. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Witam :) tak jak napisała ania12355 prawdopodobnie masz pełny magazyn. Sprawdź proszę i daj znać czy to w tym tkwił problem.

wenus-25 lubi to.
  4. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Tak był magazyn pełny i usunęłam trochę grzybów i stokrotek i mogłam zebrać, ale nie wszystko, bo znów miałam to samo co poprzednio, a mnie chodzi żeby zebrać różanecznik alpejski i zrobić odznakę ogrodnika 1-go stopnia, a równowartość to 95000 a mam dopiero 672.

5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Musisz mieć miejsce na 792 sztuki różanecznika przy wartości 12 .

wenus-25 i MOD_Solmyr lubią to.
  6. MOD_Solmyr

Pewnie masz obecnie pojemność magazynu 900 i tak jak ania12355 napisała musisz mieć miejsca na 792 sztuki także niestety powinnaś część pozostałych roślin usunąć ew oddać jakiemuś klientowi jak akurat ma na nie ochotę lub zwiększyć pojemność magazynu na alpejskie rośliny.

wenus-25 lubi to.
  7. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Powiem tak, limit mam na 1200 szt. bo wczoraj przeszłam na 17 poziom a żeby zwiększyć magazyn na różanecznik alpejski to muszę mieć 19 poziom, a na poziomy tak szybko nie przechodzi się. Klientom oddaję roślinki, bo inaczej nie miałabym PD, oddaję też rośliny do recyklingu.

8. MOD_Solmyr

A możesz pokazać tutaj screen swojego magazynu alpejskich roślin?

wenus-25 lubi to.
  9. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Zrobiłam prt sc obraz zrobił mi się trochę ciemny ale nie mogłam go nigdzie znaleźć, szukałam na OneDrive bo tam mi zapisuje, ale tam nic nie ma i nie wiem jak to zrobić. Udało mi się zwiększyć limit na nasiona alpejskich roślin i teraz mam limit 36 i teraz mogę zbierać rośliny. Dziękuję bardzo za pomoc. Pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 2 lipca 2023
  10. MOD_Solmyr

I ja dziękuję :)

ania12355- dzięki za pomoc

Temat zamykam i miłego wieczoru :)

wenus-25 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.