Dolina szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zibi33, 28 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zibi33

zibi33 Książę forum

Witam. Kilka dni temu ukończyłem poziom 19. W poradniku jest napisane że przejście na kolejny poziom wymaga zdobycia 17.000 APD. Mi pokazuje że aby przejść na kolejny poziom muszę uzbierać 33.400 APD. Proszę o wyjaśnienie skąd powstała ta różnica?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Czy możesz wrzucić do posta zrzut ekranu, na którym będzie widoczne to APD do zdobycia?
    Ukończyłeś poziom 19 czyli osiągnąłeś poziom 20 tak? jeśli tak to nie patrz na to APD do zdobycia bo po osiągnięciu 20 poziomu na dzień dzisiejszy i tak zdobywane APD nie są dopisywane.

3. zibi33

zibi33 Książę forum

Jak mam zamieścić zrzut ekranu?

4. SMOD_Atena

Aby zamieścić grafikę w poście klikamy na ikonkę obrazka [​IMG]
    Wtedy pokazuje nam się okienko, do którego wklejamy skopiowany wcześniej link do grafiki, umieszczonej w internecie (na hostingu, np. imgur):

Zajrzyj też proszę do poradnika:
    Ale tak jak wyżej napisałam:

5. zibi33

zibi33 Książę forum

6. SMOD_Atena

Czyli tak jak napisałam - masz poziom 20, zdobywane od chwili osiągnięcia tego poziomu APD na dzień dzisiejszy nie są dopisywane i nie ma potrzeby zwracania uwagi na to ile APD jest potrzebnych do następnego poziomu bo i tak na chwilę obecną nikt wyższego poziomu nie osiągnie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. zibi33

zibi33 Książę forum

Czyli nie ma potrzeby oddawać towarów klientom bo i tak punkty nie będą dopisywane. Widzę że od chwili osiągnięcia 20 poziomu mam cały czas ten sam dorobek punktowy, pomimo że systematycznie wykonuję zlecenia.

8. SMOD_Atena

Tak wynika z otrzymanych informacji, które są zamieszczone w poradniku:

Jeśli jednak nadal chcesz działać w Dolinie to lepiej robić zlecenia i oddawać klientom owoce niż ich nadmiar np. usuwać. Od klientów otrzymujemy poza APD też inne przedmioty, które mogą się kiedyś przydać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. zibi33

zibi33 Książę forum

Nie. Dziękuję

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Post z niewidoczną grafiką usunęłam. Na przyszłość nie pisz proszę postów jeden pod drugim a skorzystaj z opcji Edytuj.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.