Dolina szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marysiad8, 24 marca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Witam
    Czy wiadomo z jakich drzew wypada ręczny użyźniacz ?
    Bo sadzę drzewa
    zbieram owoce
    I nie wypada nic oprócz bursztynu i kwitnącej gałęzi
    Osiągnęłam poziom 16 i nic
    Będę wdzięczna za informację
    Potem można zamknąć temat ;)

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2023
  2. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

A ja przy okazji dopytam od których poziomów wypadają poszczególne przedmioty, bo w poradniku nie ma takiej informacji

marysiad8 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Nie ma określonego gatunku, czyli może wypadać ze wszystkich drzew. Jednak z uwagi na to, że potrzebny jest na chwilę obecną jedynie do produkcji modrzewia europejskiego to częstotliwość wypadania jest niska. W związku z tym trzeba sadzić jak najwięcej i zbierać z drzew tak aby zwiększyć szansę na ten przedmiot.

Temat zgodnie z prośbą zamykam.

Marcinwin też nie widzę takiej informacji, ale z własnej obserwacji wiem, że klucz, bursztyn i kwitnąca gałąź wypada od samego początku, natomiast ręczny użyźniacz i i zbieracz owoców od poziomów, od których są wymagane do produkcji czyli 16 i 19.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.