Opinie Dolina Szarotek

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 11 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
  1. justi_j

justi_j Młodszy ekspert

u mnie też zbiory nie zaliczyło

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli po ponownym zalogowaniu zadanie nadal nie będzie zaliczone to spróbuj zebrać kolejne produkty w wymaganej lokalizacji.
    W razie wątpliwości możesz napisać zapytanie do PT: Pomoc Techniczna - zgłoszenie w języku angielskim lub niemieckim.
    Z poziomu forum nie mamy możliwości aby to sprawdzić.

3. Kala

Kala Wyjątkowy talent

Udało się wbić kolejny poziom :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

4. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Dla mnie to proste - jeśli Ci się nie podoba i ilości potrzebne do wytworzenia pewnych rzeczy są zbyt duże, to bez sensu się męczyc - to fajna odskocznia od farmy na etapie kieddy duzo rzeczy nam zalega, i coś innego...Mnie się właśnie podoba ( wiadomo ma swpje minusy ) ale ogólnie dla mnie spoko że coś innego, jakaś odskocznia od klasycznej farmy.
    na poczatku może faktycznie jest tak,że ma się poczucie że potrzeba ogromnych ilości owoców ( bo masz do dyspozyjci jedno drzewko) potem, masz więcej drzew i więcej owoców wiec bardzo szybko, te magazyny mega szybko się napelniaja ( odznaki też powodują ze masz większy bonus z owocow więc szybciej możesz zrobić odznaki) ,- więc tych kilka poziomów faktycznie jest mocno frustrująca i zniechęca ale po prostu trzeba to "przeżyć"iść dalej, i potem jest dużo łatwiej mając więcej drzew i roślinek.Dla mnie spoko jest to że można wybrać czy działać tam czy nie... nikt nas do tego nie zmusza :) ja lubię! mimo wszystko Szarlotki!

Ostatnie edytowanie: 4 kwietnia 2026
  5. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Ja powiem tak, odkryłam Alpy od razu, bo miałam dużo gwiazdek, ale jakoś mnie tam za bardzo nie ciągnęło :) Sporadycznie zaglądałam i krok po kroku zaczęłam pracować i te Alpy poznawać? Poznałam je na tyle, że obecnie mam poziom 31 i odkrytą część Wzgórza Słoneczników, z czego bardzo jestem zadowolona:)
    Alpy, to nie jest tak hop siup i już są efekty, tu trzeba jednak włożyć dużo więcej pracy niż na farmie i trzeba mieć cierpliwość :)
    Wiem wiem, trzeba mieć też dużo czasu, ale kto nas goni?
    Pozdrawiam:)

Ostatnie edytowanie: 3 maja 2026
  6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Poziom 18 osiągnięty :D:inlove::music:

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Uff ... 11.02.2026 - 26.04.2026 - 74 dni.

8. tixwiktor

tixwiktor Aktywny autor

52 level końce i chyba przerwa bo cisza co dalej ............ :)

9. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Kolejny zaliczony 13.03.2026 - 27.04.2026 - 45 dni

10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Mam poziom 19. Ciekawe na ile starczy cierpliwości. :music:Na razie motywuje mnie wzgórze słoneczników :D

11. dora4370

dora4370 Stary wyjadacz

W końcu dobrnęłam do ostatniego jak na razie poziomu 18.03.2026 - 1.05.2026:)

12. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

wdrapałam się na 50 poziom,dalej nie robię,nie chcę ,zarobina jestem,tak ma dość szarotki

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Siedzę sobie na razie na 52 poziomi i tak myślę - kiedy dołożą nowe poziomy?
    Czy zdążę wbić chociaż na 53, ostatni poziom?
    Bo zauważyłam taką dziwną zasadę, że jak już jestem tuż tuż ostatniego poziomu, to BP dokłada kolejne. :p
    Chyba mnie nie lubią.

14. Kala

Kala Wyjątkowy talent

Po miesiącu... 17 poziom :cry::cry::music::music::inlove::inlove:

Super, ale czcionkę zmniejszam do regulaminowej 4,
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 maja 2026
  15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Po 19 dniach poziom 20. Byle do słoneczników :D:inlove::music:

tereska1108 lubi to.