Opinie Dolina Szarotek

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 11 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Właśnie powiększyłem magazyn pni.

Jak nisko muszę upaść, żeby go dalej powiększyć.:oops:
    xD:cry:xD

2. grania.

grania. Komisarz forum

Kiedy nazbierasz 1000 pni ???o_O I tak masz jakąś masakryczną ilość. U mnie schodzą na pniu a i tak mi ciągle brakuje. Czasami małe dojdą do 100, ale to rzaaadko

3. hlnrys

Jak osiągnę poziom '0'.8)
    xD:cry:xD

4. dora4370

dora4370 Mistrz forum

No to i ja się pochwalę swoim dzisiejszym osiągnięciem :

A tak wygląda wzgórze słoneczników :

5. hlnrys

Brawo!
    Widok godny pozazdroszczenia.

6. matthero

matthero Hrabia forum

gratulacje! chciałbym mieć tyle baobabów :(

7. dora4370

dora4370 Mistrz forum

Dzięki :)

Dzięki :) . Nawozowce to zasługa pociągu , w którym kiedyś były do zdobycia i udało mi się uzbierać ich sporą ilość , dlatego część przerzuciłam tu na wzgórze a na ich miejsce poszły itemy , zawsze to więcej PD będę do przodu .

8. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Gratuluję:D:D:D
    Piękne widoki:inlove::inlove::inlove:
    Życzę Dorotko dalszej wytrwałości w zdobywaniu Alp, byle kolejnych 5 schodków i kolejne poletko do odblokowania;):inlove:

9. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

A ja w dalszym ciągu nie wiem jak wy to robicie, utknęłam na 10 poziomie, mam wieczny problem ze ścinaniem drzew. Nie ogarniam tego. Wszystkim gratuluję takich poziomów:) Widoki do pozazdroszczenia.

10. dora4370

dora4370 Mistrz forum

Dziękuję :)
    To będą bardzo długie schodki , może za rok tam się wdrapię ;)

11. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Uhuu! Wbiłam 27 poziom 8) z tego co widzę, patrząc po moich wpisach przejście poziomu zajęło mi miesiąc, jak na Alpy według mnie nieźle 8):D