Dolina szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _halusia_, 5 czerwca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _halusia_

_halusia_ Okazjonalny autor

Mam pytanie ? Jak mam dalej postąpić z nie wyjaśnioną sytuacją .Jak pisałam uzyskałam w Dolinie Szarotek poziom 50.Według poradnika powinnam automatycznie mieć odblokowane pole VI na Wzgórzu Słoneczników.Oczywiście pisałam do PT ale nie uzyskałam odpowiedzi.Jest informacja ,że pytanie należy napisać po angielsku albo niemiecku.Niestety nie znam tych języków i napisałam po polsku .W takim wypadku co mam dalej robić ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z poziomu forum nie jesteśmy w stanie rozwiązać Twojego problemu.
    Zgłoszenie do PT nie może być niestety w j. polskim. Musi to być j. angielski lub niemiecki ale możesz to zgłoszenie przetłumaczyć przy pomocy np. Tłumacz Google i w takiej formie wysłać. Otrzymaną z PT odpowiedź również za pomocą tłumacza można sobie przetłumaczyć.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Dziś tłumaczenie na inne języki to żaden problem. Najlepiej używać ai. Są wbudowane w przeglądarki edge i chrome na win 10.

W starszych windowsach, bez wsparcia i uaktualnień dla w/w przeglądarek trzeba posiłkować się tłumaczeniem np na stronie Tłumacz Google. Niestety, daleko mu do tłumaczeń robionych przez ai.

4. SMOD_Atena

Yabolek dziękuję za pomoc.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

5. _halusia_

_halusia_ Okazjonalny autor

Dzięki jestem osobą starszą i jestem zmuszona poczekać aż syn mnie odwiedzi to pomoże .

6. SMOD_Atena

W takim razie powodzenia życzę i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.