dolina szarotek, plac wiejski

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mk1286, 29 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mk1286

mk1286 Młodszy ekspert

w tej chwili jestem na poziomie 11, jednym z zadań u Alicji Racicy jest odblokowanie runy drzewka moreli alpejskiej, czy to nie powinno być zaliczone z automatu??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A dlaczego miałoby być zaliczone z automatu? Czy masz odblokowaną tę wymaganą runę? jeśli jeszcze jej nie odblokowałaś to zadanie będzie zaliczone dopiero jak ją odblokujesz.
    Które to jest dokładnie zadanie?

3. mk1286

mk1286 Młodszy ekspert

to drzewko jest przecież do odblokowania na 5 poziomie, a runę odblokowałam już dawno i hoduję to drzewo a poziom w tej chwili mam 11...

4. SMOD_Atena

Runy dla moreli alpejskiej można odblokować już na 1 poziomie a w zadaniach Alicji nie widzę takiego wymagania, może źle patrzę. Podaj proszę nr zadania.

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2023
  5. SMOD_Atena

Ach już widzę, jest to zadanie nr 5 i wymagane jest odblokowanie runy nr 5 (zwiększającą wartość o 20%). Czy masz odblokowaną tę runę?

5.png

6. mk1286

mk1286 Młodszy ekspert

to tej runy odblokowanej jeszcze nie mam, sprawa się wyjaśniła temat można zamknąć :)

7. SMOD_Atena

Skoro sprawa wyjaśniona to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.