Dolina Szarotek - brak aktywacji abonamentu produkcji

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika danusia1502, 22 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

Dzień dobry,
    w dniu dzisiejszym ok. godz. 5 rano chciałam aktywować abonament produkcji w Dolinie Szarotek. Z konta pobrało mi 2 x opłatę, próbowałam zarówno przez Blik, jak i przelew, 2 razy po 5.99 zł, a usługa nadal jest nieaktywna. Proszę o wyjaśnienie problemu i aktywację usługi, lub zwrot poniesionych przeze mnie kosztów.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj danusia1502. W takich sprawach należy kontaktować się za pomocą formularza w grze z PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna. Z pozycji forum nikt nie będzie w stanie tego sprawdzić i wyjaśnić.
    Na przyszłość radzę jednak na spokojnie zaczekać aż pierwsza transakcja zostanie zrealizowana i jej nie powtarzać. Jeśli płatność nie dojdzie do skutku to należy zgłosić problem do PT aby uniknąć ewentualnego podwójnego zakupu.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

Dziękuję, będę się kontaktować z Pomocą Techniczną w takim razie, pozdrawiam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i tutaj temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.