Dokończ zdanie tytułem książki

Temat na forum 'Kurza grzęda' rozpoczęty przez użytkownika halmanowa, 28 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kea275

kea275 Ambasador forum

Potwory o postaciach kota z diamentowym futrem zaczęły wychodzić z ziemi i wołać " Ostatnich gryzą psy".

Wiktoria i Filip postanowili zmienić otoczenie i wyjechać .....

DonJohn i artrix lubią to.
  2. artrix

artrix Chodząca legenda forum

:D Wiktoria i Filip postanowili zmienić otoczenie i wyjechać do "Domu na wzgórzu"

Wyjechali autem o północy za nimi wędrowały diamentowe zjawy , Wiki powiedziała do Filipa ...

kea275 lubi to.
  3. kea275

kea275 Ambasador forum

Wyjechali autem o północy za nimi wędrowały diamentowe zjawy , Wiki powiedziała do Filipa " Gdy mrok zapada " czuję się nieswojo.

Dziewczyna powiedziała , chcę zapomnieć o tym co było , jedźmy do ...

artrix lubi to.
  4. artrix

Dziewczyna powiedziała , chcę zapomnieć o tym co było , jedźmy do "Wzgórza ślimaków"

Wiktoria okryła się kocem i spała na tylnym siedzeniu auta ,śniła się jej ...

-rybka24- lubi to.
  5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Wiktoria okryła się kocem i spała na tylnym siedzeniu auta, śniła się jej "Królowa deszczu", wiedziała, że

artrix i kea275 lubią to.
  6. kea275

kea275 Ambasador forum

Wiedziała ,że Filip zawiezie ją na " Bezpieczną przystań".

Mieli zamiar wsiąść na najbliższy statek i popłynąć ...

artrix lubi to.
  7. artrix

Mieli zamiar wsiąść na najbliższy statek i popłynąć na "Tylko jedną noc " w odmęty otchłani bezpieczeństwa i błogiej radości.

Gdy obudziła się rano, przyjechali już do portu Filip spał za kierownicą , postanowiła go obudzić powiedziała mu do ucha czułe słówko ,a brzmiało ono ...

kea275 lubi to.
  8. kea275

kea275 Ambasador forum

Gdy obudziła się rano , przyjechali już do portu , Filip spał za kierownicą , postanowiła go obudzić , powiedziała mu do ucha czułe
    słówko , a brzmiało ono " Dla Ciebie wszystko ".

Filip uśmiechał się do niej i nie wiedział co odpowiedzieć , ostatecznie przytulił ją i rzekł ...

artrix lubi to.
  9. artrix

Filip uśmiechał się do niej i nie wiedział co odpowiedzieć ,ostatecznie przytulił ją i rzekł "Tylko ty mnie zrozumiesz" co czuję.

Minęło kilka godzin kiedy usnęli przytuleni do siebie , nagle coś wydało przeraźliwy odgłos było to ...

kea275 lubi to.
  10. kea275

kea275 Ambasador forum

Minęło kilka godzin kiedy usnęli przytuleni do siebie, nagle coś wydało przeraźliwy odgłos było to " Dziecko Rosemary".

Mam dosyć horrorów , powiedziała Wiktoria , wolę rzeczywistość taką jak...

artrix lubi to.
  11. artrix

Mam dosyć horrorów , powiedziała Wiktoria ,wolę rzeczywistość taką jak"Dary anioła "bo chcę być Aniołem dla ciebie.

Rozmowa była bardzo gorąca ,Filip stwierdził że muszą porozmawiać o ...
    :D

Ostatnie edytowanie: 8 stycznia 2017
    kea275 lubi to.
  12. kea275

kea275 Ambasador forum

Rozmowa była bardzo gorąca , Filip stwierdził że muszą porozmawiać o " Zagubionej przeszłości ".

Wspominali dawne czasy , szkołę i .....

kamea27 i artrix lubią to.
  13. artrix

Wspominali dawne czasy, szkołę i rozmowa potoczyła się w niespodziewany kierunek ,okazało się że Filip wysłał "Milion cudnych listów" do osób starszych i samotnych.

Wiki się bardzo zdziwiła i postanowiła napisać list do samotnej pani ,list zaczynał się od słów...

kea275 i kamea27 lubią to.
  14. kamea27

kamea27 Forumowy żółtodziób

Wiki się bardzo zdziwiła i postanowiła napisać list do samotnej pani , list zaczynał się od słów " Pani Bovary".

Para zgłodniała i postanowiła udać się na dobry posiłek do ...

15. artrix

Para zgłodniała i postanowiła udać się na dobry posiłek do "kiszonki i fermentacje "

Dziewczyna postanowiła zrobić magiczną rzecz bo bardzo go (...) i dlatego podarowała mu ...

kea275 i ciekawa lubią to.
  16. ciekawa

ciekawa Forumowy żółtodziób

Dziewczyna postanowiła zrobić magiczną rzecz bo bardzo go (..) i dlatego podarowała mu " Serce ".

Tak to bywa , gdy ...

17. kea275

kea275 Ambasador forum

Tak to bywa , gdy dwoje ludzi idzie wspólną " Drogą".

Co jeszcze się może wydarzyć wie tylko...

artrix lubi to.
  18. artrix

Co jeszcze się może wydarzyć wie tylko "Bezkres magii" między nimi.

Nastał brzask ,ptaki zaczęły świergotać ,a młoda para która całą noc leżała przytulona do siebie zaczęła powracać do ...

ciekawa i kea275 lubią to.
  19. kea275

kea275 Ambasador forum

Nastał brzask , ptaki zaczęły świergotać , a młoda para która całą noc leżała przytulona do siebie zaczęła powracać do " Ciuciubabki ".

Dzisiejszy dzień spędzimy inaczej, dziś będziemy....

ciekawa i artrix lubią to.
  20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Dzisiejszy dzień spędzimy inaczej, dziś będziemy poznawać "Więzy krwi", a potem...

ciekawa, artrix oraz kea275 lubią to.