Dodawanie zdjęć z farmy na forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wlochl, 17 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wlochl

wlochl Naśladowca mistrzów

Kto mi pomoże jak dodać zdjęcie z komputera na forum , chcę pokazać jakie mam itemy w ogrodzie ozdobnym na wymiane.

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Możesz to zrobić na dwa sposoby. Możesz zrobić zdjęcie farmy przez Urząd Pocztowy i skopiować na forum dostępny link:

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/jak-wykonać-zdjęcie-farmy.10454/

Myślę jednak, że bardziej przyda Ci się wersja z samodzielnie wykonanym screenem, ponieważ wykorzystasz metodę do wstawiania innych obrazków.

Jeśli masz już wykonanego screena (poradnik do screena >tutaj<), musisz go umieścić na hostingu. Poradnik jak to zrobić znajdziesz w >TYM< miejscu.

Informację jak umieścić grafikę w poście znajdziesz w >TYM< poradniku.

Nie będę może tłumaczyć teraz wszystkiego od nowa, bo tam jest wszystko ładnie z obrazkami, jeśli masz jakieś pytania lub problemy, zapraszam.

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Event G&T zakończony - odpowiedzi udzielone - więc temacik zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.