Dodatkowy złoty slot na bonus

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Damciok, 29 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Damciok

Damciok Okazjonalny autor

Nie wiem jak innych graczy ale mnie osobiście drażni fakt, że w sytuacji kiedy mam event związany z sadzeniem roślin i baby boom muszę rezygnować z jednego slotu albo go usuwać. Może zamiast slotów z kategorii srebrnej, umieścić dodatkowy złoty slot? Dla mnie jest to o wiele korzystniejsza opcja.

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Damciok, dodaj ankietę bo jest tutaj obowiązkowa. ;)

Co do samego pomysłu, ogólnie przydałoby się więcej slotów. Dodatkowy diamentowy i dodatkowy złoty, bo czemu nie.
    Chociaż wg. mnie dodatkowy diamentowy byłby lepszy, bo tam mam kilka przetworów, których nigdy nie użyłam.
    W przypadku złotego slotu, czasem coś tam zmieniam, ale przeważnie siedzi pusty..

Czy masz jakiś pomysł jak wprowadzić slot do gry? Tak po prostu jako aktualizację, czy może do zdobycia za gwiazdki, do kupna za floreny? Chociaż to i tak gadanie, twórcy i tak zrobią swoje.. :p

Ostatnie edytowanie: 29 marca 2021
    krasnoludek10 i KsiądzxD lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

monia1125 dziękuję za pomoc.

Damciok czas na dodanie niezbędnej ankiety pozostawiam do jutra (01.04. czwartek), do godz. 11:30

Aby dodać ankietę kliknij nad swoim postem Narzędzia tematu i wybierz opcję: Dodaj głosowanie.

Jak powinna wyglądać ankieta dowiesz się z poradnika:

krasnoludek10 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety pomysł nie doczekał się niezbędnej ankiety więc zamykam wątek i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.