Dodatkowy prezent od poziomu 90 ???

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agatka27, 25 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agatka27

agatka27 Forumowy żółtodziób

Witam :) mam pytanie od 90 poziomu można było dostać dodatkowy prezent za systematyczne logowanie się . Jestem graczem systematycznym :) ale po zjedzeniu kawałka ciasta udało mi się tylko raz tzn w momencie osiągnięcia 90 poziomu dostać dodatkowy prezent w tej chwili jestem na 92 poziomie i niestety już ani razu ten zaszczyt mnie nie spotkał :( od czego to zależy ? Pozdrawiam :)

2. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

agatka27

Zapraszam Cię do poradnika: Bonus za logowanie czyli Franek Kędzierzawy (kliknięcie na nazwę poradnika spowoduje przeniesienie w odpowiednie miejsce).

90 poziom-bonus od Franka
    Jedynie raz otrzymujesz prezent bonusowy na 90 poziomie. Jeśli uzyskałaś ten poziom i miałaś już przynajmniej 5 dzień nieprzerwanego odbierania bonusów to na pewno go otrzymałeś. Wątpliwości możesz rozwiać w pomocy technicznej. Ten prezent bonusowy jest ostatnim, dlatego taka informacja pojawia się nawet, jeśli nie może być już zdobyta.

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2016
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.