Dodatkowe punkty?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 20 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Wypełniłam cały pasek z punkatami, 120 i wszędzie odliczone 'ptaszkiem zielonym plus podziękowania od żabek, a nagle w drugiej części piszą, ze mam 47 punków i brak mi jeszcze do siedemdziesięciu pięciu. Jednak tego nie widać, jak ta punktacja wygląda tylko tą skończoną .

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zapraszam Cię do poradnika Woda siły doda

Znajdziesz tam następującą informacje:
    "
    Pasek podzielono na progi, za przekroczenie których otrzymujemy nagrody. Nagrodę główną otrzymujemy za wykonanie 120 zadań zleconych przez żabki (mimo że łączna ich ilość to 150)."

Mamy dwie żabki którym oddajemy produkty. Każda z nich po 75 zdań. Wystarczy jednak zrealizować ich 120 by mieć zaliczony event. Oczywiście warto też zdobyć pozostałe nagrody.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

MOD, dzięki za wyjaśnienie! Rozumiem wobec tego, że mam już zaliczony event?!

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Zgodnie z tym co podałem powyżej, jeżeli masz oddane 120 zadań otrzymałaś już nagrodę główną. Wiele osób może różnie odebrać zaliczony event. Dla jednych to będzie zdobycie nagrody głównej dla innych ukończenie wszystkich 150 zadań. W tym przypadku musisz sama zdecydować.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

Vagabondalmond lubi to.
  5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dziękuję, to wszystko! Oczywiście kończę wszystkie 150 zadań!

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.