dodatkowe korzyści premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magdabo, 11 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdabo

magdabo Zaawansowany

mam takie pytanie bo gdzieś już widziałam że będą nowe korzyści w premium to znaczy dodatkowy flakonik perfum do każdej hodowli i to już widzę obowiązuje tylko nie wiem od kiedy i gdzie to jest napisane ze weszło bo zbliża się abonament na młyn a jak ma być to już w premium to może nie muszę go kupować bo premium pakiet tez zawsze wykupuje jak to z tym jest bo żadnego ogłoszenia nie widziałam chyba ze nie wiem nic o tym?

2. gunia79

gunia79 Młodszy ekspert

Witaj, obecnie posiadam premium i faktycznie jest w hodowli dodatkowy flakonik perfum

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj :)

gunia79 - dziękuję za pomoc.

Ogłoszenia rzeczywiście nie było.
    Na chwilę obecną weszła opcja dodatkowego flakonika perfum.
    Na temat turbo młyna nie mamy informacji.

magdabo - czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. magdabo

magdabo Zaawansowany

No właśnie też mnie to zdziwiło. A co do konta premium to następne można wykupić dopiero po skonczeniu obecnego czy jest jakaś ilość dni bo wydawalo mi sie że można kupić wcześniej i się sumują, bo mi zostało w tej chwili 8 dni do końca i nie mogę wykupić nastepnego ten przycisk jest jakby nie aktywny

5. MOD_Zła

Według tego Poradnika, konto premium jest sprzedawane jednorazowo lub w postaci abonamentu miesięcznego.
    • w przypadku wybrania jednorazowej opcji, ponowny zakup nie będzie możliwy zanim nie upłynie ważność poprzedniego pakietu (30 dni);
    • opcja z abonamentem miesięcznym powoduje obciążenie gracza kwotą 29,99 PLN za każdy kolejny okres rozliczeniowy.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. magdabo

magdabo Zaawansowany

nie dziekuje juz wszystko wiem mozna zamknac

7. MOD_Zła

Proszę bardzo :)
    Skoro wszystko jasne i można, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.