do TL_Mouse

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika avangarda00, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. avangarda00

avangarda00 Czeladnik forum

może w końcu zacznij pomagać graczom a nie unikać odpowiedzi na pytania, kasować niewygodne posty i zamiatać problemy pod dywan co jest twoja specjalnością, bo wcale taka idealna nie jesteś jak ci się wydaje.

obsługa zarówno na forum jak i pt jak zawsze okazała się ślepą uliczką.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

avangarda00, Ty nie wiesz co mnie się wydaje :)
    W czym mogę pomóc, bo póki co Twój post jest offtopem w tym dziale?

3. avangarda00

Może odpowiedz na poprzedni post? A nie tylko usuwaj niewygodne dla Ciebie słowa a później zamykasz powtórzę nie udzielając odpowiedzi na zadanie pytanie.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

avangarda00, jeśli pytasz o ten wątek, to nie ma tu nic do dodania, opinie wyraża się w wątkach do tego przeznaczonych, a w tym wątku nadal nie widzę pytania.

5. avangarda00

To może przejrzyj forum, poczytaj wątki i wysnuj wnioski, że z grą jest coś nie tak. Kilku graczy już pisało o tym problemie, czy na dziale Pytania Techniczne, czy w założonym wątku specjalnie dla tego eventu. Pisanie do PT daje taki sam efekt co tu, każdy tylko pisze, że ktoś nie otworzył skarpety (mimo, że to zrobił) i problem wraz ze sprawą jest zamknięty. Dlaczego nie szukacie żadnego rozwiązania w tej sprawie? Nie skontaktowaliście się z centralą? To od czego tu jesteście, bo z tego co wiem to ekipa ma pomóc graczom gdy występują jakieś kłopoty z grą a wy robicie zupełnie na odwrót...coś jest, zawsze piszecie, że to wina gracza i temat zamknięty a ty w spokoju możesz wypić kawkę, zamieść sprawę pod dywan i udać, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. To nie jest pierwsza taka sytuacja na grze, bo problem z kalendarzem pojawia się co roku, niezależnie czy jest on adwentowy, czy letni.
    Może najwyższy czas przejąć inicjatywę i wstawić się za graczy? W końcu na tym polega twoja " praca".

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

avangarda00, odpowiedź na poruszony problem, bo nie było to pytanie otrzymałaś, przykro mi, że Cie nie satysfakcjonuje.
    W razie innych problemów utwórz nowy wątek.
    Ten zamykam, bo to nie dział dyskusyjny.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.