Do TL_Mouse - zgłupiałem już

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 16 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

2. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

tak, jak na wp.pl - ciekawy tytuł, zaglądam a tam zupełnie na inny temat :(

ewaklo5 lubi to.
  3. Indiana2005

Indiana2005 Okazjonalny autor

Kino to porażka, niech ktoś wreszcie ma odwagę to głośno powiedzieć !
    Sporo moich znajomych gra i każdy ma w kinie czarny ekran lub ups...w tej chwili nie mamy dla ciebie żadnego filmu .....od kilku miesięcy. To nie jest problem jednego dostawcy lub garstki farmerów.

ewaklo5 lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 moderatorzy oraz ja podobnie i gracze pewnie również swoją wiedzę na temat gry czerpią z doświadczenia oraz poradników. Owszem dopytujemy o niejasności, ale czasami tak, jak tu zdarzają się błędy. Na starym forum była informacja o zmianach czekających nasze Kino w grze - miał pojawić się nowy dostawca filmów. Jeśli uważasz, że mój wpis na temat SponsorPay był kłamstwem - cóż mogę powiedzieć...

Indiana2005 u mnie w Kinie filmów również brak, ekran nie jest czarny, ale ofert reklamowych nie ma od baaardzo długiego czasu.

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

TL_Mouse przecież zapewniałaś Mnie że to jedyny dostawca kina w tej grze a okazuje się że jest co najmniej dwóch:sleepy:
    Może z słuchem to już nie to ale pamięć to Ja mam jak mało kto :p;)
    Może i nie kłamałaś ale na 100% rozminęłaś się z prawdą ;)

Dobra do zamknięcia

PS>tak, jak na wp.pl - ciekawy tytuł, zaglądam a tam zupełnie na inny temat :(
    -kangoo- tytuły w necie są zawsze bezcenne :sleepy:

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję i skoro można, to zawieszam kłódeczkę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.