do tl -mouse cd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WF-nieOFICJALNI, 9 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WF-nieOFICJALNI

WF-nieOFICJALNI Okazjonalny autor

Mozesz mi z reka na sercu napisac ze napewno skarga dotrze do innych osob niz do tych na ktorych skaladam owa skarge -.-(jesli tak to koncze temat i bede cichutko jak mysz :pkoscielna)
    Nigdy ,przenigdy nie odpisywalas na skargi na swoja osobe8)
    mam info, że tak było tylko nie moge pokazac screena, bo to tajny zrzut z konsoli OTRS :inlove:

666kobieta lubi to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

WF-nieOFICJALNI prosiłam dwa razy o nie otwieranie kolejnych tematów, bo odpowiedz na poruszany kolejny raz problem już otrzymałaś.
    Przykre jest to, że mimo próśb nadal robisz to co robisz - to takie szukanie sensacji na siłę.
    Każdego z graczy obowiązuje regulamin, a Ty również zaliczasz się do graczy, więc raz jeszcze proszę o zaprzestanie otwierania nie wnoszących nic nowego tematów w działach naszego forum.

Dziękuję za zrozumienie i pozdrawiam serdecznie i zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.