Do tematu "co kupić"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tigre, 25 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tigre

tigre Fanatyk forum

Nie zdążyłam zanim zamknęliście temat ale chyba przypadkowo gracza wprowadzono w bład -albo bład jest w tabelach
    SMOD_Atena podała link z informacją, że tam sa wartości zwierzaków w stodole- ale to są inne wartości niż u mnie w stodole, przynajmniej niektórych zwierzaków
    Przykład - pies w stodole 450 w tabeli z linku wartość 260 o reniferach nie wspomnę 440/2400
    Za to kury i te "tańsze mi się zgadzają ....
    Odkryte przypadkiem bo o mały włos na podstawie tej tabeli nakupiłabym reniferów :)

Coś jest nie tak - tylko nie do końca wiem co... ale na podstawie tej tabeli zwierza bym już nie kupowała :)

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2017
    taczanka555 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pewnie błąd jest w tabelce i podana jest cena zagrody w Galerii, za moment to sprawdzę i poprawię. Dziękuję za zwrócenie uwagi.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

niestety ja nie bylam taka spostrzegawcza i kupiłam wg tabeli. czy mod atena widzi jakiś sposób rekompensaty za wprowadzenie w błąd?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

taczanka555, błędy się zdarzają, ale przykro mi, ale nie będzie rekompensaty.
    Dlatego też widnieje informacja:
    Ogólne informacje końcowe
    Wszystkie dane, teksty i wartości odnoszą się do stanu gry przy tworzeniu tego poradnika. Informacje w nim zawarte opieramy na testowej wersji eventu lub nowości w grze, które mogą ulec zmianie. Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku oraz wprowadzenia zmian w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat tych zmian lub uzupełnień.
    Poradniki mają jedynie charakter pomocniczy. Różnice między informacjami zawartymi w poradniku a stanem aktualnie obowiązującym w grze nie są podstawą do ubiegania się o rekompensatę.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. tigre

tigre Fanatyk forum

Nie pytań odnośnie tematu brak - albo jedno jeszcze -może wrzucić to w wątku z błędami? tylko nie mam jak wszystkich zwierzy posprawdzać bo nie wszystkie posiadam na składzie :(
    taczanka555 - Ty się z tymi rekompensatami to też nie wygłupiaj nie Modki wina, że niektóre zwierze ma wycenę jakąś starą ;) zgłoś się do mnie na GT to Ci podeślę coś fajnego i będzie rekompensata. Ja też tylko przypadkiem się dopatrzyłam bo mi te reny wartościowe wpadły w oko ;)

***kacper*** lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tigre te nieścisłości od razu poprawiłam a jeśli znajdziesz w poradnikach/tabelkach jeszcze jakieś nieścisłości to bardzo proszę o zgłoszenie tego faktu tutaj: >>FAQ - pod lupą<<. Z góry bardzo dziękuję i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

tigre lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.