Do Smod Ateny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika {Monia}, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ateno,

W jednym z wątków dotyczących runy Baby Boom napisałaś cytuje:
    Graczom dziękuję za pomoc.

kobieta15, jeśli chodzi o bonus dla oaz miłości,to jest tak jak napisała {Monia}.Bonus ten to 20% prawdopodobieństwo z jakim podczas mini-eventu Baby boom możesz otrzymać dodatkowe zwierzę hodowlane,"

Jak to jest z tym bonusem? Działa zawsze czy tylko podczas Mini-evenu babyboom?

SMOD_Atena, zagma oraz -norbijas- lubią to.
  2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Ja myślę, że nasza Atenka się "przejęzyczyła" :) Każdemu może się zdarzyć :)

SMOD_Atena i {Monia} lubią to.
  3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Też tak myślę ale poczekam na odpowiedź.

SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Menka dziękuję za wiarę we mnie i wyrozumiałość.
    A Tobie {Monia},bardzo dziękuję za czujność.Zasugerowałam się tam tytułem i bez głębszego zastanowienia napisałam o evencie Baby-Boom,ale to oczywiście błąd.Temat zamknęłam,ale oczywiście sprostuję moją odpowiedź.Jeszcze raz dziękuję.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

BA_Chris lubi to.
  5. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Tak też myślałam, że po prostu się pomyliłaś. Każdemu się zdarza.

Dla pewności chciałam zapytać.

Dziękuję i kłódka.

SMOD_Atena lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo dobrze zrobiłaś,takie pomyłki należy poprawiać.Jeszcze raz dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.