do pani tl mouse pilne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ziegenbock60, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ziegenbock60

Ziegenbock60 Czeladnik forum

dostalam bana (domyslam sie ze nawet za co ) ale chce to wyjasnic w pt i teraz sa schodki bo nie pamietam id ,jak mam z wami sie skontakotwac

nie uzywalam bota ,nie bylo to multi konto ,czyzby przeszkadzalo ze zadalam pare pytan o p.Wojtak >:(>:(>:(>:(

edit-mam prosbe bo pewnie juz tam plotkujecie ze soba ,jesli mozna to przekazcie pani tl ze czekam

kolejny edit -moze ktos z innych modow pokwapi sie mi odpisac jak mam sie z wami skontaktowac

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety wszelkie kwestie związane z blokadą konta w grze czy na forum rozwiązywane są tylko poprzez Pomoc Techniczną: >>>KLIK<<<
    Na forum nie udzielamy żadnych odpowiedzi na temat blokad,a w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.