Do moderatora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Dlaczego mam zrobić ulepszenia zagrody jeśli jej nie chce w moim pomyśle ?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Mogę prosić o sprecyzowanie pytania, bo za bardzo nie rozumiem. O jaki pomysł chodzi? Możesz podać linka do tematu?

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mateusz, w przyszłości aby nie robić zamieszania zadawaj proszę takie pytanie w swoim pomyśle :)
    Podałam Ci poradnik wg którego powinieneś opracować pomysł - z tego co widzę wg poradnika w Twoim pomyśle nadal brakuje ulepszeń :)
    Dodatkowo jak wiesz wszystkie zagrody które są dostępne na stałe na farmie (od jakiegoś poziomu) mają ulepszenia kolorowe lub klasyczne + i klasyczne ++, jedynie zagrody specjalne nie muszą posiadać ulepszeń :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

aha czyli muszę przerobić na specjalną zagrodę by nie było ulepszeń ?

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mateusz, teoretycznie tak, ale wg mnie ten Twój pomysł jest ciekawy w tej formie, myślę że dołożenie ulepszeń nie sprawi Ci kłopotu, a jak pewnie zauważyłeś w tej formie pomysł już się spodobał :)
    Ale oczywiście decyzja należy do Ciebie, przemyśl to sobie na spokojnie, czas masz do jutra :)

Czy mogę temat zamknąć, czy chcesz może o coś jeszcze zapytać? :)

7. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

ok to zrobię go jutro bo już spać mi się chce :)

możesz dać kłódeczkę pozdrawiam ;)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W takim razie życzę spokojnych snów :)
    Zgodnie z życzeniem zakładam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.