Do moderatora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 12 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mateusz w podanym przez Ciebie temacie,MOD_Dotti poprosiła abyś dopracował swój pomysł:
    Nie zrobiłeś tego w wyznaczonym czasie,dlatego też temat został zamknięty,ale jeśli masz zastrzeżenia,to zapraszam naturalnie do PT.
    A czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

ale napisałem że by działało tak samo jak na pole to jest za mało ?

4. SMOD_Atena

Tak napisałeś,ale nie dodałeś żadnych informacji,jakie profity otrzymaliby Gracze po podlaniu/nawożeniu drzewek.Czy szybsze dojrzewanie,czy większe PD czy więcej owoców byłoby do zbioru ? No nie wiem,to nie mój pomysł,więc trudno mi powiedzieć co powinien zawierać .
    Tutaj są wzory pomysłów,zerknij proszę do nich : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/wzory-pomysłów.10866/#post-50067

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

i tego wzoru szukałem i nie mogłem odszukać czy pomysł zostanie otwarty czy pisać nowy ?

6. SMOD_Atena

Mateusz,Twój pomysł jest już zarchiwizowany,więc otwarcie nie jest już możliwe.
    Otwórz proszę nowy temat,ale zanim to zrobisz,to na spokojnie dopracuj pomysł wzorując się na podanych przykładach.

7. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

dobrze dziękuję za wytłumaczenie możesz założyć atenko kłódeczkę :)

Pozdrawiam ;)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę,pozdrawiam wzajemnie i skoro mogę to kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.