Do Mod Catarina

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ilona2391, 27 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

Jak to jest , że mnie "upominasz słownie" ,a innym ciachasz nieprzyzwoite słówka i każesz odpocząć od forum i nie nie denerwować?
    Proszę o równe traktowanie i wyjaśnienie jak łączyć dwa wpisy,bo to co mi napisałaś nie jest dla mnie jasne.

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

3. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

Wystarczy powiedzie c co jak zrobić a nie upominać ,bo nie ma za co .Nie każdy od razu musi wszystko umieć.

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To jest standardowa formuła, którą wklejam w łączone posty. Nie mogę ingerować w Twój post bez słowa, musiałam napisać co zrobiłam :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

dzięki,zamknij..chociaż sama formuła sama w sobie jest niegrzeczna ,bo upomina się za niewiedzę

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

No przecież nie będę przepraszać, że Ci łączę posty ;) Standardowa formuła - sygnał, że coś zostało zrobione z Twoim postem i na co powinnaś zwrócić uwagę. :)
    Skoro jasne, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.