Do kogo pisać jak PT jest bezradne - gdzie szukać pomocy.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magdalena, 9 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdalena

magdalena Weteran forum

Opisze problem dokładnie.
    Wczoraj ominęły mnie pakiety zakupowe typu Sukces Farmera, Uciecha farmera, Wsparcie farmera … .
    Byłam aktywna logowałam, przelogowywałam się, czyściłam ciastka, korzystała z różnych przeglądarek i różnych komputerów, jednak pakiecik do kupienia się nie pojawił. Byłam aktywna w tym czasie również na forum i o tym problemie też pisałam.
    W końcu napisałam do PT a w odpowiedzi dostała info, że Pakiety są skierowane do określonej grupy odbiorców, niestety nie znamy kryteriów i nie mamy wpływu na ich pojawianie się na kontach, dziękują i zamykają zgłoszenie.
    Gdzie mam szukać pomocy w tym niesprawiedliwym świecie. Community Team DoriSani widzę, że już nie pracuje (znikły tajemniczo jej wpisy, biuletyny). Moje przyziemne problemy raczej nie powinny interesować Team Leader TL.
    Jako użytkowniczka, która o farmie (samej grze) wie prawie wszystko, pytam się kto może mi pomóc?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Nic mi nie wiadomo, by posty poprzedniej ICM zniknęły. Po prostu nie pełni już tej funkcji.
    Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: nikt.
    Nie ma osoby, która ręcznie przypisuje oferty dla danego Użytkownika. Robi to system na podstawie różnych kryteriów czy losowości i nie ma możliwości wpływu. Podobne akcje mogą się jednak pojawiać i może wtedy otrzymasz dostęp do oderty specjalnej.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

doda1974 lubi to.
  3. magdalena

magdalena Weteran forum

Jeśli robi to system, to znaczy, że ma określone kryteria i na ich podstawie pracuje. Farma to nie system neuronowy, ani system rozproszony czy system oparty na sztucznej inteligencji i farmerama posiada na pewno ściśle określone polecenia, schemat działania (blokowy).
    W mojej ocenie system zawiódł i chciałabym, aby ktoś to sprawdził dlaczego.
    A drugie pytanie brzmi czy oprócz pierwszej linii PT funkcjonuje u was druga linia (backoffice) która więcej może, lub może i 3 linia pomocy?

hlnrys lubi to.
  4. doda1974

doda1974 Czeladnik forum

Daj spokój,dostaniesz kiedy indziej,kryteria obowiązują,jeżeli trochę kupujesz to dostajesz nagrody,no nie za darmo przecież,to jest gra i producentom też musi się opłacać.Pozdrawiam!

Lunari78, Anhedrea oraz ***kacper*** lubią to.
  5. BA_Czerwona

Gdyby kryteria dotyczące przyznania takiej możliwości zakupu były zgodne z Twoim kontem, oferta byłaby na nim widoczna. Nie ma więc potrzeby sprawdzania tej sytuacji i tak jak napisałam, nikt nie zajmuje się ich ręcznym przyznawaniem.
    Sytuacje, których nie możemy rozwiązać są przekazywane przez pomoc techniczną do odpowiednich działów lub osób, ale w tej sytuacji nie widzą oni podstaw do interwencji.
    Czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

6. magdalena

magdalena Weteran forum

Dziękuję po moim zgłoszeniu dowiedziałam się dziś z ogłoszenia, że mamy TL_Eviana.
    Oczywiście nie będę jej tym głowy zawracać.

Wracając do tematu zgłoszenia.
    Chciała bym poznać warunki przyznawanych konkretnie tych pakietów "Sukces Farmera, Uciecha farmera, Wsparcie farmera … ."
    W systemie informatycznym (gra) jak i w martekingu firmy nie ma mowy o przypadkowości.

Oczekuje konkretnych odpowiedzi, a nie typu nie bo nie, nikt nie umie sprawdzić. Nikt u nas nie wie, ale wiemy wszystko i wszystko działa doskonale.

Jeśli np. nie kupiłam konkretnego koszyczka z ewentówką lub mam poziom ponad 200 i takim graczom nie był zaoferowany dany pakiet, to zrozumiem. Proszę tylko o konkretną odpowiedź.

Ps. BA_Czerwona czy Ty w ogóle sypiasz ?

ankagdw, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  7. BA_Czerwona

Nie mogę spać, jeśli Gracze są niezadowoleni z pomocy technicznej.
    Niestety, nikt nie udziela informacji o kryteriach ani nam, ani Użytkownikom. Wiemy, że są Gracze, którzy otrzymali w ostatnim czasie kilka ofert oraz tacy, którzy na swoim koncie nie mieli żadnej, ale wg Centrali nie ma w tym błędu i będą kolejne akcje promocyjne, które powinny objąć inne zakresy kont.

8. magdalena

magdalena Weteran forum

Niestety taka odpowiedź mnie nie zadowala.
    Jestem nie zadowolona z braku konkretnej odpowiedzi.

Nawet przez chwilę pomyślałam, żeby wstąpić w wasze szeregi i sama dogłębnie zbadać temat, ale znając życie nie będę miała dostępu do niczego oprócz forum, a zapędów na BA czy TL nie posiadam. Dodatkowo brak możliwości brania udziału w dożynkach dla "Ekipy" całkowicie mnie demotywuje.

Może jednak ktoś z Ekipy kto ma wyższe uprawnienia tak jak TY, zapyta w centrali w Niemczech i Chinach jak zaprogramowali to programiści.
    Może i wy się czegoś konkretnego dowiecie lub poznacie kogoś kto zna odpowiedzi na nartujące mnie i was pytania.

martajolka81, ankagdw oraz hlnrys lubią to.
  9. BA_Czerwona

Tak jak pisałam, na zapytanie w tej sprawie nie została udzielona szczegółowa odpowiedź, zatem skoro nie udziela się jej Ekipie, nie otrzyma jej również Gracz. W związku z brakiem możliwości przekazania satysfakcjonującej odpowiedzi wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.