do doświadczonych graczy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 12 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

proszę o informację, czy sprawdza się w eventach magiczne drzewo. Kosztuje sporo, daje jedną sztukę do eventu na dobę, co by w tym evencie nie bylo, więc żaden szał wg mnie za tą cenę.

2. piechanna

piechanna Analityk forum

Według mnie szału nie ma. Mam dwa i teraz jeszcze możliwość kupna trzeciego,
    ale nie kupuję, bo uważam że nie warto dla kilku sztuk wypadajek. Wolę farmarki
    przeznaczyć na coś bardziej pożytecznego, choćby SP czy SN. Tego nigdy za dużo.
    Ale to moje zdanie, a Ty zrobisz jak zechcesz.

taczanka555 lubi to.
  3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Szczerze? to też uważam ze farmerki możesz przeznaczyć na co innego 1 drzewko i tak wielkiej różnicy Ci nie zrobi Bo zobacz nawet jak event trwa max do 7 dni to masz przez cały event 7 wypadajek a to raczej niezbyt wiele. Inaczej jest w sytuacji kiedy sie posiada kilka takich drzewek.
    Ale myśle ze jednak jeszcze na co innego Ci sie te farmerki przydadzą a drzewo raczej bedzie Ci zbędne

taczanka555 lubi to.
  4. taczanka555

taczanka555 Baron forum

dzięki bardzo piechanna i aqucha, tak sądziłam właśnie. nie wiem skąd taka szaleńcza cena tego drzewka, sądziłam że może o czyms nie wiem. Nie kupuję. Dzięki jeszcze raz, temat do zamknięcia

agucha31 lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.