Do Caharina

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sylviaks, 29 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sylviaks

sylviaks Forumowy żółtodziób

Edytowalam post moja droga jak oczekiwalas, najwyrazniej Twoj przekaz byl dla mnie nie zrozumialy.Teraz w Twoim edytowanym poscie nie ma mojej edycji. :) Troche chyba przejawia Ci sie przyrost ambicji nad forma. Dla mnie to czysta zlosliwosc tylko i wylacznie dlatego ze ktos kto nie uczystniczy czesto w konwersacjach na forum prosi o rozwiazanie problemu, przy czym nie umyslnie edytuje post tak jak nie powinien i dostaje punty karne za nie wlasciwa edycje;p zalosne .W kazdym razie Autorka, szanowny Mod'zie Caharina zyczy milego dnia .Temat zostal zamkniety mimo iz nie zostal rozwiazany moj problem....czy to nie zlosliwosc?

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Napisałaś post pod postem - połączyłam Twoje posty. A Ty edytowałaś po mnie post - czego robić nie wolno, zapoznaj się z Regulaminem forum. Takie jest tu prawo.
    Temat został zamknięty, bo na dzień dzisiejszy nie masz więcej pytań. Jeśli po 1 października będziesz miała pytanie odnośnie avatara na starym forum - otworzysz nowy temat :)

3. sylviaks

sylviaks Forumowy żółtodziób

o widzisz;) teraz mi wyjasnilas i jestem Ci wdzieczna, mozna bylo tak od razu zanim pokazalam swoja wredną nature. Jak wspomnialam uczynilam to nie umyslnie.Zapamietam Uwage na przyszlosc, pozdrawiam i nie zawracam juz głowy.:)

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dziękuję za zrozumienie również mnie ;) Jestem tu od tego, żeby pilnować przestrzegania regulaminu między innymi :)

Skoro jasne, wątek ten również zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.