Do BA_Izolda..

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Raijas, 12 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Raijas

Raijas Czeladnik forum

Izolda, zakładam temat, aby nie robić spamu w poprzednim, gdyz jednak chciałabym odpowiedzieć na Twój post. :)

Pierwsza sprawa, to nie była prywatna korespondencja, lecz moja własna wypowiedź, która różniła się nieco od zgłoszenia do pomocy technicznej, zatem nie do końca tutaj rozumiem. :)

Druga sprawa, mój post może i nie pomógł, podobnie jak porada TL, jednak post TL nie został usunięty, a chyba powinno się tak stać.

Trzecie sprawa, mój post był inspirowany troską o konto TL, gdyż jak wspomniałam, obawiałam się włamania, a włamanie na konto TL, to bardzo poważna sprawa i wymaga natychmiastowej interwencji.

To tyle z mojej strony. :)

Rock i sofija lubią to.
  2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Skoro podałaś tu treść swojej prywatnej korespondencji do PT, zaznaczając, że jest to Twoje zgłoszenie i piszesz je tu żeby nikomu nie umknęło, to moja reakcja jest jak najbardziej zasadna. Jeśli się z nią nie zgadzasz zapraszam do PT. Ale o tym przecież wiesz :)
    Jak również o tym, że w tym momencie podważasz moją decyzję, również publicznie, a powinnaś to zrobić poprzez Pomoc Techniczną skoro uważasz, że była ona niewłaściwa.
    Twoje intencje Drogi Raijasie są znane tylko Tobie. Jednak jeśli są one rzeczywiście podyktowane troską, szczerze Ci za to dziękuję.
    Zamykam.

BA_Chris i BA_Czerwona lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.