Opinie Dożynki 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 22 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

36 kasztankow i 13 desek, z obecnego zbioru,
    super, bedzie czym karmic kitke, ja nie lubie bic po glowce;)
    Dobrej nocki;)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jednak udało się zrobić drugi rozsiew i to na wszystkich polach - sam się sobie dziwię, że o tej porze jeszcze nie śpię... W związku z tym w zbiorze nieposianych został osamotniony jeden patison. Wyleciało 10 jesiennych kasztanów i 5 desek. Sam jestem w szoku, że wyleciało w granicach 100% wylotek do zadań i w granicach 50% pokarmu dla Kiry Rudokitkio_O Zobaczymy czy się popsuje ta tak wysoka szansa na wylotki jedne i drugie:p Może to nagroda za to, że nie startuję w TOPxD:cry:xD A tak serio, to na pewno po przejściu rano/w okolicach południa na małe pola nie będzie tyle wylotek, ile mieści się pól na tej polanie - to byłoby za piękne;)

3. zosia62

zosia62 Okazjonalny autor

Postaci Kiry Rudokitki nie widzę i to dla mnie jest rozczarowujące. To tak wygląda jakby na piwo pomocnik poszedł. Chyba wezmę narzędzia bo nic nie zbuduję i dam sobie spokój z eventami.

4. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

nie poddawaj się prędzej czy później rudzielec się pojawi a naprawdę daje sporo fajnych rzeczy, badyl rośnie długo więc nie musisz co chwilę zbierać :)

5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Postać Kiry Rudokitki owinięta jest bardzo grubym kirem........ Jej brak utrudnia grę i świadczy o niepowadze (nie po raz pierwszy zresztą organizatora gry).

6. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Z 50 różnej wielkości pól po drugim zbiorze wypadło 13 desek i 37 kasztanów, ile wypadnie ze 138 małych pól będę mogła dopiero powiedzieć po zbiorach. Rudokitki dalej brak.

7. wieśniak2

wieśniak2 Stały bywalec

ale kiepsko lecą deski - u mnie do dziś 12 szt . co prawda i tak nie ma liska :) może MŚ ogląda albo ma Katar :)

8. MarcoWhite91

MarcoWhite91 Forumowy żółtodziób

Jak dać deski Kirze ? Nie wyświetla mi sie

9. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

u mnie tez nie ma Kiry. Jak zwykle od poczatku problemy. Oby szybko to naprawili bo ta gra po malu schodzi na psy

10. MarcoWhite91

MarcoWhite91 Forumowy żółtodziób

Widzę że to problem bardziej ogólny niż tylko mój

11. atrattiva

atrattiva Czeladnik forum

moge prosic o screen lisicy ,jestem ciekawa jak ona wogole wyglada bo do tej pory jeszcze do mnie nie zawitala :-(

12. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    29 desek na stanie, ale nie ma kogo karmic:)
    nawet wyszlam na drzewo po drabince, stukalam do drzwi, pomyslalam ze jeszcze spi:)
    niestety, tam tez jej nie ma , ale czekam cierpliwie, :)
    im pozniej sie pojawi tym lepsze da nam prezenty ;), ale to tylko moje zdawie;)
    Pozdrawiam, milego dzionka;)

13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam
    lisek zgłodnieje to wróci ;)
    na razie siedzi w kurniku :D

14. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Ło rety, nie sprawdziłam stanu kurczaków :D :D :D, bo moja lisiczka pewnie też tam się czai ;)
    Mojej, jak już się pojawi, to oddam 40 deseczek, nawet nie ma sęków w nich i liczę na piękne nagrody, oby tylko Kitka hurtowo nie rzucała jakiegoś badziewia ;)

15. kalina_czerwona

kalina_czerwona Czeladnik forum

A ja mam problem ze zdobyciem tych koszyków pustych ?????

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  16. Aisha1969

tak wygląda rudzielec :)

17. kamyczek

kamyczek Okazjonalny autor

Ciągle pracują na tym - do bani . Gra jest na samym dnie :cry::cry::cry::cry::cry:

18. Aisha1969

u mnie ze 138 pól wypada średnio 38-40 kasztanów 10-12 desek :)

19. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

u mie jest kitka ale malo desek wypada musze chyba zmienic na male pola ala dopiero po zbiorze

20. renia111979

renia111979 Moguł forum

najważniejsze, że możemy siać i zbierać, a lisice zdążysz natłuc dechami. Póki co i tak nic to nie zmienia, dopóki nie masz roślinki wrzuconej.
    Owce taczki nie pchają, a programiści lepiej żeby na spokojnie naprawili błąd, niż ma wszystko stanąć.
    Melisy sobie zaparz i cierpliwie czekaj :p;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.