Opinie Dożynki 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 22 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. incasent

incasent Ambasador forum

Jeszcze raz napiszę.
    Mam targ nr. 25. Jeśli ktoś czegokolwiek potrzebuję, proszę o sówkę. W miarę możliwości postaram się pomóc :)

W tej chwili nawet "Piątka" Olgi wygląda dość stabilnie.... W czasie ok~godziny obsunęła się tylko 20-cia kilka miejsc. Będzie dobrze! :)

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2022
  2. małgoos

małgoos Cesarz forum

Za wszystkich [​IMG]dla graczy 501 1001 2001 oraz 3001 jak taki bedzie mam na gt prezenciki skromne jakas parasolka kwieciste czy cos z różu bo to brzydkie miejsce. Chciałabym dac wszystkim cosik ale chyba jabłonek mam taka ilosc;).Jesli gracz nie bedzie od nas to w góre np 502 itd .Powodzenia

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Powinno. Tak na moje oko ale nie bierz tego za pewnik bo juz jest 3,5mld a jeszcze ponad doba eventu więc może być różnie. Opryskiwacze namieszały solidnie warto mieć rezerwę jakąś na jutro do dorzucenia. Wiesz od przybytku głowa nie boli a żal wrzucić 6 mld i być poza 500. ( aczkolwiek nie sądzę żeby tak się stało )

4. incasent

incasent Ambasador forum

Eventu zostało 4 godz. z minutami :)

5. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

no weź....wg mnie zostały 4 godziny eventu, no może 4 i troszeczkę .......ale mnie nastraszyłaś , że wymyślili coś nowego
    ja wrzuciłam 7 z kawałkiem, ale bardzo jestem ciekawa opinii , a później wyników

6. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ania, dożynki kończą się dziś o 22 :)

7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Aniu :D czy Ty już świętujesz ? :D

8. ankagdw

a nie jutro? o_O
    o masz... no i pięknie!!!
    To Aga starczy jak nic.:p
    Wczoraj miałam wolne więc mi się dni tygodnia pokiełbasiły...

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Anka jaka doba,event sie konczy dzisiaj o 22,kurna czy to moje 4 z przodu starczy na 500,czy jednak [klops] 8)

Post edytowałam i nieodpowiednie na forum słówko zamieniłam na inne.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 listopada 2022
  10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Jutro o 22 będziemy świętować co innego ;):p

11. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD ech potrafi taki człowieka o zawał przyprawić :inlove: Najważniejsze, że jest :)

No to trzymamy się mocno i nie dygamy, chyba, że w górę :) Trzymam mocno za wszystkich :inlove:

Ja obstawiam 5 z przodu, poczekam tak do 20 i dorzucę jeśli będę leciała w dół bez trzymanki.

Ewcia no coś się obawiam , że może być ciut mało :oops:, jeszcze chwile poczekam i pewnie dorzucę na 5. Ale trzymam mocno, może akurat starczy.

Post edytowałam i poprawiłam cytat jak w oryginale.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 listopada 2022
  12. ankagdw

Fakt.
    10 lat się znamy i wiecie , że potrafię "zabłysnąć" jak powyzej 8)xD:cry:
    Kurcze ale lama jestem jednak:cry:xD:cry:xDxD:cry::cry:

13. małgoos

małgoos Cesarz forum

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No nie nadążam.:oops: Tak leciałam do Izy na limoncello, że przepłaciłam.:(
    Zdjęcia z 3 777 777 777 nie będzie.:(

Godzina 18.00 pozycja 468.
    Ale widzę, że Iza poleciała dalej. No nic to łyk wody z bidonu i lecę za Wami.:)

15. małgoos

małgoos Cesarz forum

Na 10 kolory taniutki[​IMG]

16. miswaki

miswaki Czeladnik forum

Zastanawiam się, ile trzeba wrzucić, żeby utrzymać się w 3000?

17. dariodiablo

dariodiablo Mistrz forum

250 mln powinno wystarczyć...

18. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

dobrze typowałam że top 1000 ponad miliard będzie mam więc kłopot z głowy więcej nie wpłacam ponad 200 mln towaru zostaje w stodole :D mam miejsce 1256 to raczej w 3000 tysiącach się utrzymam :D

19. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Szklany sufit już pękł:
    poziome szlaczki na 3300 to błędy aktualizacji, a na 3500 to farmer ichwerdeestun xxx

20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Elu na kawkę, herbatkę czy coś procentowego już był czas, teraz trampolina by się przydała.
    Podsyłam:)

* * *
    Kilka godzin mnie nie było na farmie i zastanawiałam się co zastanę po powrocie -.- ale od rana spadłam tylko 22 miejsca.:)
    Napis super się prezentuje- solidna robota.:music::)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.