Opinie Dożynki 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 22 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MC16n

MC16n Czeladnik forum

Rudokitkę nakarmiłem 4 razy - dostałem 2 drewniane skrzynie i 2 x 40 tys SG. Tak, tak - wszedłem już na 201 poziom czyli mogę napisać 'Halny Rysiu - melduję wykonanie zadania' Trochę to trwało - dokładnie 294 dni od zera w dniu 2 lutego 2022 do teraz.
    Przepraszam , ze zamiast o evencie piszę o swoim szalonej wspinaczce na szczyty ale...szans na premiowane miejsce na liście TOP3000 nie mam żadnych, z pustej stodoły i Salomon ...........
    Pozdrowienia

2. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

jak karmi się rudą kitkę?

3. wieśniak2

wieśniak2 Stały bywalec

wy karmicie a u mnie w dalszym ciągu liska nie ma :( . kiedy on się wreszcie pojawi.....

4. maluśki

maluśki Czeladnik forum

Ciężko powiedzieć "kiedy" - Modzi milczą , bo im nie zależy , ponieważ nie mogą brać udziału w dozynkach

Aisha1969 i Alicjanastka lubią to.
  5. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

czy też tak macie? gra ślimaczy się strasznie od samego początku. Owieczki z taczką jadą procent po procencie, a gdy już dojadą do 100%, to trzeba z minutę, aż się załaduje (albo i nie załaduje). Mam już dość tych błędów i niech mi żaden mod nie pisze, że to wina mojego sprzętu i ciasteczek, bo do 14 wszystko działało jak należy. I to wcale nie jest "śmieszna gra kultowa", tylko wkurzająca i sknerząca gra błędowa. Dwa eventy to za dużo dla tych programistów.

6. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Komu uciekl rudzielec?
    Do mnie przed chwila przylazla, dostala deskami w lepetyne i dala jakies skrzynki z bonusami, drewniane skrzynki, PD i SG.

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że moderatorzy forum nie mają możliwości naprawienia problemów z grą?
    Jest Ogłoszenie w tej sprawie: KLIK

Udziału w dożynkach nie bierzemy, ale jednak wolimy jak na forum jest miło i spokojnie, więc nie jest tak, że nam nie zależy.

U mnie na razie brak desek, ponieważ pierwszy siew wykonałam po powrocie z pracy, więc i zbiorów jeszcze nie było.

8. maluśki

maluśki Czeladnik forum

Tylko to ogłoszenie to już jest kilka godzin i ... nic nie wiadomo co dalej

Aisha1969 lubi to.
  9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie zawsze da się usunąć problem od ręki. Pozostaje mieć nadzieję, że będzie to zrobione w miarę szybko, a co najważniejsze, że nie spowoduje "efektów ubocznych".
    Na razie można się skupić na sianiu i zbieraniu. Oddanie deseczek myślę, że do jutra może spokojnie poczekać. Bo szkoda nerwów na coś, na co nie mamy wpływu.

10. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

Siema .I u mnie brak zakichanego rudzielca>:(. Może z łaski swojej bepowcy od gry wezmą się za usuwanie usterki, bo to że info o bugach wisi nie rozwiąże problemu.

11. maluśki

maluśki Czeladnik forum

Bardzo dziękuję za wyjaśnienie - to siejemy dalej i czekamy na rudekitki :oops:

12. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

Dokładnie oby się z tym uporali. dzięki mod zła za info

13. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

U mnie też nie ma :cry::cry::cry::cry::cry:trzeba czekać :(

14. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

za 20 minut rozsiew już na małych polach

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie pierwszy rozsiew wypadałby o 1 w nocy a na rano muszę wstać na zajęcia, ponieważ wróciłem do domu po 18 a zrobiłem go dopiero o 20, więc zbiorę go dopiero rano albo w granicach popołudniaxD:cry:xD Na szczęście potem do środy znowu względny spokój;)

Alicjanastka, Aisha1969 oraz AngelGina lubią to.
  16. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Nie mam rudej kitki :(

17. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

U mnie też zwiała do lasu xD, czekamy aż wróci ;).

18. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

poczekajmy cierpliwie na kitke, deski nie ucieknaxD
    dawno nie czekalam, zeby zbierac roslinke po polnocy :sleepy::)

19. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

U mnie "rudzielca" też jeszcze nie ma, ale czekam cierpliwie, w końcu problem zostanie naprawiony, oby w miarę szybko, bo jak później zawalę tę Kitkę dechami, to może się pół dnia odkopywać :D (oczywiście chciałabym mieć tyle desek ;) na razie 6 czeka na Rudokitkę)
    Edycja: Teraz po zbiorze wszystkich pól wyleciało 9 desek, w sumie mam 15 sztuk ;)

Ostatnie edytowanie: 23 listopada 2022
  20. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

a co za różnica dla wypadajek duże czy małe pola? myślicie, ze wypadnie więcej z małych niż z dużych? czy na to też są jakieś wypasione tabelki ;) przed chwilą ze zbiorów wypadło 13 desek (z dużych pól)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.