Opinie Dożynki 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 22 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)xD
    Zaczyna mi się udzielać. :)
    Miło, bo po przeczytaniu poradnika emocji u mnie nie było, ale rozmowy z Sąsiadami przekonały mnie, że warto, że trzeba . . .:)
    Stodoła z grubsza policzona, a na co wystarczy to się wkrótce okaże. Do startu brakuje mi 280 patisonów.
    Powodzenia.:)

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

To tak jak ja. również się czołgam ale jutro dotrę do TOPu :)
    - - - -
    Jasne, wieczorem jak wypijemy coś rozgrzewającego to będą emocje (oczywiście mam na myśli herbatkę z miodem i imbirem ) xD
    O, widzę ,że już się zaczyna, nawet bez herbatki.. :D
    W takim razie..
    Do boju Polsko!!!!
    Wszyscy kibicujemy!

3. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Magia dożynek :inlove:

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u mnie o 22 ostatni zbiór,teraz brakuje 80 szt patisona :( :( ,czy jeszcze dzisiaj wrzuce.....zobaczymy 8)

5. incasent

incasent Ambasador forum

Jak to niewiele trzeba, żeby zaistnieć ;]

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

I zobacz jak wysoko w rankingu stoi.:)

7. gretag

Aniu, dożynki to nasze święto a nie BP, więc bawmy się cieszmy, że nadal tu razem jesteśmy, że nadal możemy grać i oby to trwało wiecznie :)
    Właśnie magia dożynek robi swoje i niech nikt nie próbuje nam zepsuć humoru :)

Już się cieszę, że zobaczę Cię na liście TOP! :)

8. incasent

incasent Ambasador forum

Po ostatniej aktualizacji spadł na 30-te miejsce :D

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ładnie :). U mnie nie będzie już tak ciężko, bo z 2-3 miesiące temu wyprztykałem się z paszy i teraz na pewno będzie lżej i szybciej :).
    A chcę to wszystko zrobić za jednym zamachem, jak będą bonusy odpalone :).
    Wyłącznie herbatkę, a ten miód i imbir to zadziała, jak prąd ;)xD, co to nas kopnie, żeby lecieć wysoko na liście TOP :).

10. małgoos

małgoos Cesarz forum

A ja wszystkim startujacym w TOP życzę [​IMG]

11. gretag

Małgosiu a Ty kiedy znajdziesz się na liście TOP?
    Czekamy aż się tam pojawi Twój nick .
    Właśnie w tym rzecz żeby nas tam mocno kopnęło :)
    Misiek jak zabraknie szarłatu to dorzucisz sałatę :)
    Dziś nikt nie pisze o wrzucaniu sałaty a bez sałaty ciężko ułożyć napis na liście.
    = = = = == =
    Ciekawe ilu dziadków ma farmę :)

12. [Czereśniak]

[Czereśniak] Naśladowca mistrzów

Gratulacje;)

13. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Zanim zacznę wrzucać, to już na ostatnim miejscu pewnie będzie 1 + wiele zer więcej i moja sałata pójdzie na kompost :D

14. incasent

incasent Ambasador forum

Ojj tam, najwyżej dorzucisz parę jabłek ;]

15. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Myślę, że nie tak od razu;), spokojnie zdążysz zistnieć zanim te zera się pojawią :)
    Czekam na zbiór ok. 19 i wtedy się okaże, czy dziś wrzucę coś do wora, czy dopiero jutro rano:)

16. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

a mi rudzielec zaimał 2 deski ,miałam 10 desek a że zapisuję co dostałam w zamian to zauważyłam że tylko 8 nagród dostałam przez jakiś czas pokazywało że mam jeszcze 2 deski ale jak na rudzielca naciskałam wyskakiwał meldunek że nie mam towaru po przelogowaniu już było zero desek ,cuda na kiju hihihih

17. gretag

Na liście TOP pojawiła się następna nasza farmerka.. teresa3000, brawa dla niej !
    Kasia umacnia się na pierwszej pozycji . Pięknie to wygląda :)
    Kasiu, trzymaj się mocno tej najwyższej gałęzi, jest mocna nie złamie się! :)
    Trochę optymizmu, Twoja sałata pójdzie do wora bez dna z moją sałatą i z sałatami farmerów z wszystkich krajów :)
    AngelGino, nie będzie źle, głowa do góry. Też nie wiem na ile mój towar ze stodoły wystarczy...ale w razie czego za rok następne dożynki :)
    Właśnie, parę jabłek i czapkę gruszek :)
    = = == = =
    Oj, nasza Kasia na 3 pozycji :(
    Kasiuuu, wrzuć szarłatu do wora !!!!

18. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Też tak miałam, ale to akurat był błąd wyświetlania, bo wiedziałam ile mam desek, a cały czas wyświetlało 1 deskę do oddania i pojawiał się ten sam komunikat, natomiast po ponownym zalogowaniu się pokazało właściwy stan. I coraz częściej zdarza się zacinanie tej Rudokitki, aha i zauważyłam jeszcze, że jeżeli nagrodą od Rudokitki ma być skrzynka, to ją dopisuje do stanu zanim pokaże się obrazek z uzyskaną nagrodą.
    Dobrze, że informujecie o rankingu TOP, bo ja jeszcze długo niczego nie zobaczę, a bardzo kibicuję wszystkim Polakom. Do boju Polsko!

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2022
  19. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No nie wiem Tomaszu czy faktycznie udało się BP ją obalić :music:
    u mnie z 3-ch dzisiejszych zbiorów wypadło łącznie 108 kasztanów i 38 desek , co razem daje 146 wypadajek
    146 : 3 = 48 i jeszcze 2 zostaje na ... no na podparcie teorii w kolejnym zbiorze, gdyby BP znowu próbowało ją obalaćxD:cry:xD
    W tym roku to on do nas drugi raz zdaje się zawitał :p poprzednim razem swoim szczytem, aż hen za Mleczną Drogę się wypiętrzył, no to teraz nie wiadomo czy Galaktyki nie minie - oby nie .
    A zabawa z,, wywalaniem,, to pewnie dopiero w ostatnim dniu się rozkręci :music:;) a póki co jest... być może tak;
    Jadą wozy i furmanki z towarami
    a farmerzy wokół wozów z liczydłami
    wciąż rachują ile czego... i czy styknie
    ufni w duchu że wszystkiego TOP nie łyknie.
    Zanim ślady wasze znikną w innych wielu
    opowiedzcie mi farmerzy jak z tym TOP-em jest

Każdy wiele za niewiele tutaj da
    wrzucić owoc... zwierza... ziele... ale ba ..!
    Kiedy pusto już w stodole
    to by oddał nawet pole...xD:cry:;)
    taki urok ta TOP-Góra w sobie ma :D:inlove:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- chyba faktycznie ta TOP-Góra ma w sobie jakiś urok, którym kusi i przyciąga (nadal - i pomimo...) tak wielu farmerów :music:

20. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Gdyby ktoś był zainteresowany to przedstawiam 100 wymian u lisicy.

Ogólnie podczas wymian występują błędy. Co 15-20 wymian musiałem resetować klienta bo się wieszał i nie dało się dalej wymieniać:sleepy::sleepy::sleepy:. W międzyczasie z mojego konta zniknęło 5 desek :(:(:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.