Opinie Dożynki 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 22 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Czy z magicznego drzewa lecą kasztany? A jak nie lecą rzeczy eventowe to daje tylko punkty? Z góry dziękuję za odpowiedź, miłego dnia

2. [Czereśniak]

[Czereśniak] Naśladowca mistrzów

Nie lecą, wg mnie powinny, nie wiedzieć dlaczego tylko się lekko domyślamy :wuerg:

3. hana82

hana82 Hrabia forum

już nie według najnowszych info . Będzie ciekawie na podium coś mi się wydaje . Trzymam kciuki za każdego z Naszych i jak coś to pomogę targ nr 4 , ja raczej nie mam szans na top jak to sie takie cuda dzieją .

Tak na marginesie czemu nie ma opcji kto z naszego kraju jest, żeby pokazywał top jak bywało wcześniej

4. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Z tymi zardzewiałymi kołami to nigdy nic nie wiadomo, ale liczę, że w końcu się ugnie przy takim zapasie niebieskich :) Trzymam kciuki i mam nadzieję, że się w 500 zmieścimy xD:p

edit: dobrze, że w poniedziałek pełnia, to jeszcze kilka kaktusów dorzucę do wora :p

5. incasent

incasent Ambasador forum

Jest :

6. hana82

hana82 Hrabia forum

Dziękować bo przeoczyłam

7. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Trzymam kciuki za TOP500, przy Twoim planie jak zawsze precyzyjnie wyliczonym musi się udać:]]

8. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Spokojnie zaistniejesz lista ma 3000 miejsc;):D
    Ja również dołączam do 7, może być na początek 6:)

9. abask

abask Komandor forum

Do tego wypiję jakiś browarek
    i nie zmieszczę się w TOP-ie za karę :)

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I po co głosiłeś tę teorięxD:cry:xD BP podsłuchało i ją obaliło bardzo łatwoxD:cry:xD

Zebrane i posiane:)

11. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Pięknie, nasza Kasia k.tynka. pierwsza :)
    nelfre pozycja 8
    Halinka 18 pozycja 11
    Brawa dla Was!

12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

O widzisz, ja podobną akcję zamierzam przeprowadzić w niedzielę ;), trochę na mniejszą skalę;), no i jeszcze planuję odpalić opryskiwacze :).
    Jak się bawić to się bawić ;), drzwi wywalić, okna wstawićxD:p. TOP jest raz w roku :).

13. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Event przedłużony do 22-ej :)
    Super!
    Wrzucajcie towar do TOPu , nie ociągajcie się. :D

14. hana82

hana82 Hrabia forum

Jesczę się tam nawet nie doczołgałam a co mówić żeby wsypywać towarrra xDxDxD. Za cienka jestem na listę top

15. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No i to jest wiadomość :D:D!! To dopiero będą emocje :).

16. incasent

incasent Ambasador forum

17. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Ja startuję dopiero jutro, zabraknie mi 45 patisonów, a nie chce mi się drugi raz rozsiewać.
    Fajnie, że nasze barwy już są w TOP-ie:music:

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No i proszę. Czasem jednak głos ludu zostaje wysłuchany;)

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja dzisiaj walcze z opryskiwaczami,już mnie ręka boli od zbierania i karmienia,z 4400 mant mam na obecna chwile -30000 8).Jutro dokupie sobie SP i ....chyba w poniedziałek bedzie powtórka 8)

Jutro bawie sie ze szarłatem,mam nadzieje,ze wreszcie koło sie zlituje i da jakieś bonusy,bo do tej pory jest zaklęte :( :cry:

Greciu za chwile zbieram i ...niestety jeszcze jeden zbiór(nie wstawałam w nocy na zbiór) i zostaje wrzucanie do wora bez dna ;)

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja się powoli czołgam i mam po posianiu na ten moment jakieś 500-600 patisonów, bo nie wstałem rano mimo budzika (wstałbym pewnie, ale zapomniałem, że budzik obowiązywał dla farmy xD) a poszedłem spać o 3-4 w nocy... Ale mimo tego, że do zdobycia w 5 zadaniach TOP-owego paska jest aż 10 florenów, to ciśnienie (zwane potocznie parciem na szkło) samo jakoś mi schodzi8):sleepy::sleepy:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.