doładowanie florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .AD111., 14 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .AD111.

.AD111. Czeladnik forum

Pół godziny temu wysłałam smsa w celu zakupu florenów, niezwłocznie otrzymałam, jak zwykle, wiadomość, ze moje konto zostało już doładowane. Od tamtego czasu trzy razy już się przelogowywałam a florenów nie ma! Nadmieniam, że dotychczas nowe doładowania pokazywały mi się nawet bez wylogowywania. Jak dalej postępoać w celu reklamacji?

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Poczekaj jeszcze chwilkę a jeśli fl nadal nie wpłyną na Twoje konto to pisz do Pomocy Technicznej za pomocą formularza płatności .
    Pozdrawiam i trzymam kciuki aby fl szybko sie odnalazły :)

Mojabonanza lubi to.
  3. annn67

annn67 Forumowy żółtodziób

dzisiaj ok 10 wysłałam trzy kody doładowujące konto 75 florenami i do tej pory nie doładowało mi konta

4. Witam z pozycji forum nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić. Napisz proszę do Pomocy Technicznej.
    Ja kiedyś czekałam pól dnia,ale dopisało wszystko co kupiłam między innymi floreny.

5. aanetka111

aanetka111 Czeladnik forum

ja też wysłałam koło 10 i dopiero przed chwilą mi dopisało

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Zapraszam do zapoznania się z poradami dotyczącymi podobnego błędu zle wyslany sms :)

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? ;)

7. -orim-

-orim- Aktywny autor

zmienilem karte debetowa i nie wiem gdzie zmienic dane abym mogl cokolwiek kupic w grze?

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wyjaśnione, dalszych pytań nie ma, więc zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.