doładowania sms

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika grzeszy, 5 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. grzeszy

grzeszy Forumowy żółtodziób

Mam pytanie, gdzie mogę sprawdzić ilość doładowań sms. W statusie i wypowiedzeniu tego nie ma???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Najłatwiej chyba na swoim koncie po zalogowaniu online można sprawdzić historię doładowań i połączeń. Ewentualnie na bilingu. Możesz też napisać zgłoszenie do Pomocy Technicznej i poprosić o sprawdzenie ilości zakupionych florenów. Tutaj znajdziesz wskazówki jak skontaktować się z PT :>>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. grzeszy

Właśnie nie mogę teraz tego znaleźć. Kiedyś było w banku w statusie i wypowiedzeniu, teraz tego nie ma.

4. SMOD_Atena

W zakładce Status i wypowiedzenie powinny być wszystkie dokonane transakcje, jeśli jednak osobiste dane płatności zostaną usunięte to już tych informacji tam nie będzie. Jedynym sposobem z naszej strony jest sprawdzenie Twoich zakupów na konsoli systemowej, gdzie zapisane są wszystkie dane i tak jak napisałam wyżej, taka możliwość istnieje w Pomocy Technicznej, tak że zapraszam ze zgłoszeniem.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. grzeszy

Dzięki za pomoc już wysłałem zgłoszenie. Można zamknąć .

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.