Dni Sąsiada

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by 1grosik, Sep 24, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 1grosik

1grosik Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam, nie mam na liście sąsiadów i osób z którymi wymieniałam się prezentami na G&T do wysłania prezentów na DS(tylko 1 sąsiadka była) Dlaczego? Wczoraj była cała lista a dzisiaj nie ma jej

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

U mnie wszystko w porządku, właśnie zaczęłam wysyłać prezenty. Odśwież proszę grę lub wyloguj się i zaloguj ponownie. Jeśli to nic nie da to wyczyść pamięć przeglądarki (od początku) i zaloguj się ponownie.

Daj znać czy problem ustąpił?

3. 1grosik

Już to wszystko zrobiłam i nadal nie mam listy. Później zaglądnę, może lista będzie

Last edited: Sep 24, 2025
  4. SMOD_Atena

No np. mnie już na liście nie będzie bo widzę, że mam od Ciebie bonus (dziękuję pięknie), do Ciebie również udało się wysłać..

To daj później znać czy lista się pojawiła.

5. 1grosik

Tak, pisałam, że tylko 1 sąsiadka jest . Nadal czekam na pełną listę. Część graczy wróciła na listę

6. SMOD_Atena

A może już wysłałaś prezenty, to tym co wysłałaś już dzisiaj na liście nie będzie.

Jeśli nie wysyłałaś i na liście nie ma to napisz proszę do PT w celu sprawdzenia konta bo nikt podobnych problemów dzisiaj nie zgłasza.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. 1grosik

Właśnie napisałam do PT. Można temat zamknąć, bo nic innego nie wymyślimy tutaj. Pozdrawiam i miłego dnia

8. SMOD_Atena

W takim razie zamykam, również pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Thread Status:
Not open for further replies.